Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απρόοπτη τροπή στην μεταγραφή του Σέρβου Καρακάσεβιτς - Υπέστη κάταγμα λίγο πριν υπογραφεί το συμβόλαιο του με τον Ίφιτο Πατρών

Απρόοπτη τροπή στην μεταγραφή του Σέρβου...

Αυτό το γεγονός ματαιώνει τα σχέδια της ομάδας για απόκτησή του

Σημαντικές αλλαγές στο μεταγραφικό πεδίο του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του Α. Καρακάσεβιτς στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν.

Λίγο πριν υπογραφεί το συμβόλαιο με την ομάδα των Πατρών, ο Σέρβος διεθνής και κορυφαίο όνομα της Παγκόσμιας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έπαθε κάταγμα στο αριστερό του πόδι, κάτι που ματαιώνει τα σχέδια της ομάδας για απόκτησή του.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Κατσικαδέλης επικοινώνησε με τον αθλητή και του εξέφρασε τη συμπάθεια και υποστήριξη του Δ.Σ.  για τον απρόσμενο αυτό τραυματισμό καθώς και τον ενημέρωσε για την έμπρακτη υποστήριξη της ομάδος όπου χρειαστεί.

Τα τελευταία αυτά νέα δυστυχώς αλλάζουν άρδην το σχεδιασμό της ομάδος καθώς και τους στόχους για τη νεα χρονιά. Ωστόσο, ο Ίφιτος θα συνεχίσει το παραγωγικό του έργο καθώς και τα βήματα προόδου σε κάθε επίπεδο. Ευχόμαστε στον αθλητή να γίνει καλά σύντομα και να επανέλθει στους αγωνιστικού στίβους.

Η εμφάνισή του στην Ελλάδα απλά αναβάλλεται, δήλωσαν οι προπονητές του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών κ.κ. Γιώτης και Κατσικαδέλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports