Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Οι οπαδοί του "Όχι" μας πάνε απόψε σινεμά στη Γεροκωστοπούλου

Πάτρα: Οι οπαδοί του "Όχι" μας...

Θα παιχθεί η βραβευμένη ταινία "No"

Σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015 στις 21:00 το βράδυ στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, διοργανώνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας του «Όχι», μία κινηματογραφική προβολή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "ενώνουμε και πάλι τις δυνάμεις μας και μέσω του πολιτισμού, λέμε άλλο ένα δυνατό "ΟΧΙ"!

Θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία «No» με τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.

Ο σκηνοθέτης του «Post Mortem», Πάμπλο Λαραϊν, καταθέτει μία παράλληλη αλήθεια για τον δικτάτορα Πινοσέτ. Η ταινία έλαβε στην 85η απονομή των βραβείων Όσκαρ υποψηφιότητα στην κατηγορία της Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας 2013 για λογαριασμό της Χιλής.

Το 1988, όταν ο Πινοσέτ ετοιμάζεται για το δημοψήφισμα που θα καθορίσει την προεδρία του στη Χιλή, η αντιπολίτευση αναθέτει σε ένα νεαρό μαρκετίστα την καμπάνια της. Δεκαπέντε χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους καθεστωτικούς, ο Ρενέ Σααβεδρά, παράλληλα με τη μάχη στην προσωπική του ζωή, επιστρατεύει τους πιο δυνατούς όρους μάρκετινγκ και με τη βοήθεια των ακτιβιστών της αντιπολίτευσης καταστρώνουν ένα σχέδιο κι έχουν 27 ημέρες για να το εκτελέσουν σωστά, να υπερισχύσουν στο δημοψήφισμα και να απελευθερώσουν την χώρα τους.

Οι διοργανωτές τονίζουν πως «ην Κυριακή 5 Ιούλη είναι η ώρα να ακουστούμε, να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα σε όσους μας θέλουν υποταγμένους. Την Κυριακή 5 Ιούλη ψηφίζουμε “Όχι” στο Δημοψήφισμα»!

 

Σχετικά άρθρα

Πάτρα: Με τα αλουμινόχαρτα της βαφής του κομμωτηρίου, στην ουρά των ΑΤΜ!

Πάτρα - Συνταξιούχοι: Ουρές για 120 ευρώ και σπρώξιμο για να μπουν στις τράπεζες - Από τα χαράματα στο πόδι - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture