Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέος χρήσιμος διαδραστικός διαδικτυακός τόπος δημιουργήθηκε στη Δυτ. Ελλάδα για τους άνεργους που αναζητούν εργασία

Νέος χρήσιμος διαδραστικός διαδικτυακός ...

Στο πλαίσιο της πράξης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας της Περιφέρειας»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Τοπικές Δράσεις Απασχόλησης παραγωγικών τάξεων νομού Αχαΐας» ενημερώνει με ανακοίνωση της ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» (ΟΠΣ 377369), δημιουργήθηκε ένας χρήσιμος διαδραστικός διαδικτυακός τόπος (http://psaxnoergasia.gr/), μέσω του οποίου οι άνεργοι –ωφελούμενοι του Σχεδίου έχουν την δυνατότητα αναζήτησης εργασίας.

Επίσης οι επιχειρήσεις του Νομού Αχαΐας, έχουν τη δυνατότητα ανεύρεσης προσωπικού δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα κοινό τόπο «συνδιαλλαγής».

Σκοπός της δράσης είναι η προσπάθεια κάλυψης του κενού που παρατηρείται στην τοπική αγορά εργασίας μεταξύ προσφοράς και ζήτησης ειδικοτήτων και η παροχή στους ανέργους ευκαιριών απασχόλησης, κατάρτισης, ή και επανακατάρτισης.

Η εγγραφή στο σύστημα είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες και ο κάθε ένας, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία κατατάσσεται έχει και διαφορετικές δυνατότητες.

Αναλυτικότερα:

- Οι άνεργοι / άτομα ωφελούμενοι από ομάδες –στόχους του σχεδίου, μπορούν να εισάγουν το βιογραφικό τους σημείωμα γρήγορα και εύκολα, αναμένοντας κάποια προσφορά θέσης εργασίας, ανάλογα με τα προσόντα και τις ικανότητες τους, ή το καταθέτουν με βάση τον κωδικό μιας συγκεκριμένης θέσης που έχει ζητηθεί στο site από κάποια επιχείρηση και για την οποία θέση ενδιαφέρονται.

- Αντίστοιχα οι εργοδότες - επιχειρήσεις του Νομού Αχαΐας μπορούν να καταχωρήσουν αγγελίες για τις θέσεις εργασίας που διαθέτουν, δίνοντας την ευκαιρία στα άτομα να τους αναζητήσουν, αλλά και να πάνε στον χώρο τους.

- Αυτομάτως, τα στοιχεία καταχωρούνται στην βάση δεδομένων, ενώ το σύστημα κάνει μια έρευνα προς αναζήτηση του κατάλληλου ανέργου ανάμεσα σε όλα τα βιογραφικά σημειώματα και στέλνει ένα e-mail στον υπεύθυνο του συστήματος (Administrator) με τα αποτελέσματα της έρευνας. Με αυτόν τον τρόπο, το site αποτελεί τον διαμεσολαβητή που θα ενημερώσει την εταιρία για τον κατάλληλο άνεργο αλλά και τον άνεργο για μια θέση εργασίας που του ταιριάζει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις