Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Εντυπωσίασε η θεατρική ομάδα Σκαλέτα με την παράσταση "Ωχ ο Τσέχωφ"

Πάτρα - Εντυπωσίασε η θεατρική ομάδα Σκα...

Το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2015 στο Act

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2015 η θεατρική παράσταση "Ωχ ο Τσέχωφ" από την ομάδα Σκαλέτα του θεάτρου Act, σε σκηνοθεσία της Γεωργίας Ηλιοπούλου.

Κατά τη διάρκεια του έργου ο κόσμος χάρηκε και γέλασε ξεφεύγοντας για λίγο από  την γεμάτη ανησυχία πολιτικοκοινωνική επικαιρότητα ενώ στο τέλος έδωσε το πιο θερμό του χειροκρότημα στους συντελεστές της παράστασης.

Πρόκειται για μια παράσταση-παρουσίαση της σπουδής και της ενασχόλησης που έκανε η ομάδα πάνω στα κείμενα και στα μονόπρακτα έργα του Τσέχωφ με στόχο την γνωριμία αυτού του σπουδαίου Ρώσου συγγραφέα.

Παρουσιάστηκαν τα μονόπρακτα "Η Αρκούδα", "Η Πρόταση Γάμου" και τα διηγήματα "ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ" ΚΑΙ "Η ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ".

Δίνονται δημόσια συγχαρητήρια στην Ομάδα που ζωντάνεψε με τον καλύτερο τρόπο τα κείμενα, αφήνοντας  άριστες εντυπώσεις για την ερμηνευτική  και σκηνοθετική ικανότητα, καρπό των μαθημάτων υποκριτικής και της αγάπης - συνεργασίας που έχει αναπτύξει  ομάδα.

Έπαιξαν οι εξής:

ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΦΑΙΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΚΑΣΤΑΘΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΡΕΛΑ ΧΑΖΜΠΙ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΣΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture