Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ανίκανοι να διαχειρισθούν κρίσεις

Ανίκανοι να διαχειρισθούν κρίσεις

Του Γιώργου Π. Σιγαλού, γεωπόνου

Την δική μας την γενιά την κατέστρεψαν. Επικίνδυνοι άνθρωποι που εκλέχτηκαν σε θέσεις τέτοιες και αποφάσιζαν και συνεχίζουν να αποφασίζουν για εμάς.

Άλλοι ανίκανοι να διαχειρισθούν κρίσεις, άλλοι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ, άλλοι χαμηλής πνευματικής συγκρότησης, άλλα γνωστά «σούργελα» που κάποτε τους είχαν για τις καρπαζιές στα σχολεία, άλλοι που δεν τους δίνεις το χέρι σου μην τυχόν σου πάρουν και το δακτυλίδι σου, αυτοί συγκροτούν τους ανθρώπους που απεφάσιζαν και συνεχίζουν να αποφασίζουν για εμάς.

Όλοι αυτοί εκλέχτηκαν με την ψήφο μας. Για αυτό που τώρα καταστρέφουν την γενιά μας, ανήμποροι να παραδεχτούμε τα συνεχιζόμενα λάθη μας, ζούμε σαν τα «ζόμπι». Πιστεύουμε ακόμη ότι υπάρχει ελπίδα, πιστεύουμε ότι το πολιτικό σύστημα που ανέχτηκε στους κόλπους του (από δεξιά έως αριστερά). Όλους αυτούς, είναι ποτέ δυνατόν να αλλάξει ρότα.

Ακόμη και τώρα, που διαλύονται και τα τελευταία όνειρα, ακόμη και τώρα που θέλουν να μας δείξουν τον δρόμο εκτός Ευρώπης (αυτοί που έχουν στείλει τα παιδιά τους και τις καταθέσεις τους ήδη στο εξωτερικό), τολμούν να παροτρύνουν τον κοσμο να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Ψυχραιμία, η λέξη των ήπιων χαρακτήρων. Γιατί αν δεν έχεις ψυχραιμία, θα ανοίξεις τα μάτια σου και θα δεις την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα από μικρούς και λίγους που διαλύουν εμάς και την χώρα.

Δεν θέλω πια να είμαι ψύχραιμος. Θέλω σ΄ όλους αυτούς, να βρεθώ απέναντι και θα βρεθούν όλοι της γενιάς μου, γιατί δε θα επιτρέψουν να βρεθούν απέναντι τους τα παιδιά μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις