Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κρύφτηκαν στα ημιαξόνια του φορτηγού

Πάτρα: Κρύφτηκαν στα ημιαξόνια του φορτηγού

Συλλήψεις αλλοδαπών στο νέο λιμάνι

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε πως μετέφεραν από κοινού, ως οδηγός και συνοδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, έναν 19χρονο αλλοδαπό, επιμελώς κρυμμένο πίσω από το κάθισμα του οδηγού, στερούμενο ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το εν λόγω Ι.Χ.Ε. καθώς και δεκαπέντε (15) ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 32χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε πως μετέφερε ως συνοδηγό έναν 31χρονο αλλοδαπό, ο οποίος επίσης συνελήφθη, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα, το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, καθώς και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

 

Δύο (02) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη Κλιμακίου Ειδικών αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω κατόπιν ελέγχου σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στα ημιαξόνια του οχήματος, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις