Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο "περίμενε" οι συνταξιούχοι - Κεντρικά ΑΤΜ ξέμειναν από χρήματα - Έμμεση μείωση του ορίου ανάληψης, στα 50 ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στο "περίμενε" οι συντα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στα όριά τους οι συνταξιούχοι

Και η Τρίτη, βρήκε δεκάδες συνταξιούχους να αναμένουν με τις ώρες έξω απο τραπεζικά καταστήματα της Πάτρας, μήπως και καταφέρουν να πληρωθούν τη σύνταξή τους. Μάταια όμως και σήμερα, καθώς ο σχεδιασμός προβλέπει την καταβολή αύριο για όσους δεν έχουν κάρτες.

Τα ΑΤΜ

Άλλα δίνουν χρήματα, άλλα δίνουν όσα έχουν και κάποια δεν έδωσαν ούτε χθες και παραμένουν άδεια ακομη και σήμερα. Άλλα, ξέμειναν ακόμη και απο 50ευρα την ώρα του ρεπορτάζ του thebest.gr.

Οπως λένε στο thebest.gr -και καθώς οι πληροφορίες αυτές τις ημέρες έρχονται η μια μετά την άλλη- "κάπου άκουσαν, κάποιος τους είπε" πως ενδεχομένως οι τράπεζες εξυπηρετούσαν σήμερα τους συνταξιούχους. Κάποιοι ήρθαν ξανά απο τα "άγρια" χαράματα και οι τελευταίες πληροφορίες τους αναγκάζουν να αποχωρήσουν εξουθενωμένοι και απογοητευμένοι.

Τα ΑΤΜ της Εθνικής στην πλατεία Τριών Συμμάχων λειτουργούν κανονικά και μέχρι τις 09.30 έδιναν στους πολίτες τα 60 ευρώ που προβλέπονται ως ανώτατο όριο ανάληψης. Τα ΑΤΜ της Εθνικής στην Γούναρη και Κορίνθου έβγαζαν τρία χαρτονομίσματα των 20 ευρώ μέχρι τις 08.45. Στη συνέχεια μόνο 50ευρα -ρίχνοντας εμμέσως το όριο ανάληψης των πολιτών ενώ ένα από τα δύο διαθέσιμα ΑΤΜ της τράπεζας, ξέμεινε κατα τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Σε ένα ακόμη κεντρικό τραπεζικό κατάστημα στην συμβολή της Κορίνθου με την Αγ. Σοφίας τα ΑΤΜ της ALPHA δεν είχαν χρήματα και οι ελάχιστοι πολίτες που έφθαναν εκεί, έφευγαν άπραγοι.

Εκτός του κέντρου της Πάτρας, δύο ακόμα ΑΤΜ της Εθνικής, στο Κοτρώνι και στα Μποζαΐτικα δεν έδωσαν χρήματα στους πολίτες ούτε χθες, ούτε σήμερα μέχρι την ώρα που γινόταν το ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις