Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε τον Κουβανό ακραίο Μεντεζ Ερνάντεζ

Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε τον Κουβανό ακραίο...

Ο αθλητής είναι γνώριμος και στους ελληνικούς φιλάθλους από την θητεία του στον Αρη

Μπορεί προτεραιότητα για την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής να είχαν οι Πατρινοί και οι ανανεώσεις, ωστόσο η περίπτωση του Κουβανού ακραίου Μέντεζ Ερνάντεζ φαίνεται ότι ήταν ιδανική για τους "κοκκινόμαυρους" οι οποίοι προχώρησαν σε συμφωνία μαζί του. Όπως ανακοίνωσαν:

"Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Κουβανό ακραίο Μεντεζ Ερνάντεζ (Sirianis Mendez Hernandez) που θα αποτελέσει τον πρώτο ξένο για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Ο Μεντεζ είναι γεννημένος στην Κουβά στις 14 Μαρτίου του 1983, έχει ύψος 1.96 και έχει χριστεί διεθνής καθώς έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κούβας από το 2001 ως το 2005.

Ο Κουβανός είναι γνώριμος και στους ελληνικούς φιλάθλους από την θητεία του στον Αρη Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-11 ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στα πρωταθλήματα Πολωνίας, Κούβα και Κατάρ.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει στα χέρια της το προσύμφωνο συνεργασίας με τον Κουβανό παίκτη ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές Αυγούστου ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports