Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το πρώτο μυθιστόρημα της Πατρινής Δήμητρας Φραγκούλη θα παρουσιαστεί στις 13 Ιουλίου

Το πρώτο μυθιστόρημα της Πατρινής Δήμητρ...

Στο Libido, στον πολυχώρο της Βέσο Μάρε

Είναι Πατρινή, εργάζεται στον τραπεζικό τομέα και μόλις κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία το 1ο της μυθιστόρημα, από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Ο λόγος για την Δήμητρα Φραγκούλη και το βιβλίο της «Λακριμόσα, Δαμάζοντας το όνειρο».

Πάτρα 1941: Λίγο πριν κατακλύσει τη χώρα η φρίκη της γερμανικής κατοχής, η έφηβη Αθηνά φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον νεαρό Νίκο. Όταν εκείνος χάνεται στο παγωμένο αλβανικό μέτωπο, η Αθηνά βυθίζεται στη θλίψη, θρηνώντας τον χαμένο της έρωτα. Και η πόλη βομβαρδίζεται ανελέητα...

Πάτρα 1960: Η δεκαεννιάχρονη Όλγα, η μοναχοκόρη του πλούσιου επιχειρηματία Παναγή Κουλουμπή, γνωρίζει τον γοητευτικό και μυστηριώδη Μάνο, του παραδίνεται ολοκληρωτικά και ξεκινάει μαζί του ένα ταξίδι στον απόλυτο έρωτα.

Καθώς όμως η αγάπη τους μεγαλώνει, το κουβάρι της ζωής ξετυλίγεται και μυστικά κρυμμένα για δεκαετίες απειλούν να αποκαλυφθούν…

Ποιός είναι ο Μάνος τελικά;

Τί γίνεται όταν όλοι οι κανόνες, όλοι οι ηθικοί φραγμοί σείονται συθέμελα;

Πόσο δύσκολο είναι τελικά για την Όλγα να χαράξει το δικό της μονοπάτι της απώλειας;

Τη δική της Λακριμόσα;

Η Δήμητρα Φραγκούλη έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα όπου και κατοικεί με τον σύζυγό της και την κόρη τους. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και σήμερα εργάζεται στον τραπεζικό τομέα. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη συγγραφή από μικρή ηλικία. Κείμενά της έχουν φιλοξενηθεί σε διάφορα blogs.

Το «Λακριμόσα, Δαμάζοντας το Όνειρο» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα και θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση του βιβλιοπωλείου «Η Γωνιά του Βιβλίου» που προγραμματίζεται να γίνει στις 13 Ιουλίου 2015 στο Libido, στην Βέσο Μάρε.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture