Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη χρόνια για την ακαδημία μπάσκετ της Παναχαϊκής

Ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη χρόνια για ...
Μάτσας Ηλίας

Οι δηλώσεις του υπεύθυνου της ακαδημίας, Μάρκου Μυκωνιάτη, στο thebest.gr

Τέλειωσε μια ακόμη επιτυχημένη χρόνια για την ακαδημία μπάσκετ της Παναχαϊκής. Μια χρονιά γεμάτη από αθλητικές κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που κορυφώθηκαν με την δημιουργία και υλοποίηση του προγράμματος Πυθαγόρας. Το πρόγραμμα και οι δράσης του άφησαν το στίγμα τους σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο καθώς πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί να το ακολουθούσουν.

«Αθλητισμός παιδεία και πολιτισμός. πορεύτηκαν μαζί στον ίδιο δρόμο και το αποτέλεσμα ήταν να περάσει μια χρονιά γεμάτη από εικόνες και ερεθίσματα που θα συμβάλουν στην υγιή διάπλαση των χαρακτήρων των παιδιών, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο που η γνώση της ιστορίας αποτελεί αγαθό στην ανάπτυξη της ,κριτικής και αντιληπτικής ικανότητας των παιδιών» , ήταν μερικά από τα λόγια του εμπνευστή του προγράμματος Μάρκου Μυκωνιάτη.

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας της Παναχαϊκής δήλωσε επίσης στο thebest.gr : «Είμαστε περήφανοι για ακόμη μια χρονιά ως ακαδημία που καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας το έργο μας, δημιουργώντας ομάδες με αγωνιστική ταυτότητα, πειθαρχία και αξιοπρέπεια. Όσο για το πρόγραμμα τα καλυτέρα έρχονται καθώς η επιτροπή του, ετοιμάζει του χρόνου νέες καινοτόμες δράσεις. Τέλος ευχαριστώ τους συνεργάτες μου προπονητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports