Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πολιτικά ανήθικο το δημοψήφισμα της Κυβέρνησης σύμφωνα με τον βουλευτή Ι. Φωτήλα

 Πολιτικά ανήθικο το δημοψήφισμα της Κυβ...

Ο βουλευτής Αχαΐας επισήμανε ότι ο Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται να υπάρξει συμφωνία, αντίθετα είναι υπέρ της ρήξης

Στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΕΡΤ Ενημέρωση» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουνίου ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και υπεύθυνος Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας του Ποταμιού.

Ο κ. Φωτήλας, απαντώντας στο σχόλιο της κ. Χρυσοβελώνη ότι «είναι απαράδεκτη η στάση του κ. Ντράγκι», είπε ότι ο κ. Ντράγκι θα παρανομούσε εάν συνέχιζε να δίνει τη χρηματοδότηση ενώ έχει διακοπεί το πρόγραμμα.

Τόνισε ότι σε αυτό συμφωνεί και ο Πρωθυπουργός - το πρόβλημά του είναι αποκλειστικά με το Eurogroup, που δε δίνει παράταση στο πρόγραμμα.

Στη συνέχεια απαντώντας στο σχόλιο του κ. Ζαχαριάδη ότι «ο πολίτης θα πρέπει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και τότε θα πάψει να ανησυχεί», είπε ότι ο πολίτης εάν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει θα τρομοκρατηθεί. Ο βουλευτής Αχαΐας του «Ποταμιού» Ιάσονας Φωτήλας επισήμανε ότι ο Πρωθυπουργός δεν ενδιαφέρεται να υπάρξει συμφωνία- αντίθετα είναι υπέρ της ρήξης.

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε για ποια παράδοση στους θεσμούς μιλά η κυβέρνηση, αφού η πρότασή της είναι παρόμοια με την τελευταία πρόταση των θεσμών- ουσιαστικά η διαφορά είναι στα 500 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Φωτήλας επεσήμανε ότι ο ψηφοφόρος δεν έχει ούτε το χρόνο ούτε τη δυνατότητα να μελετήσει και να κατανοήσει όλες τις τεχνικές παραμέτρους της συμφωνίας- αφού η κυβέρνηση, όπως δηλώνουν ακόμη και στελέχη της, καθυστέρησε μέχρι να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Επίσης, δήλωσε ότι είναι πολιτικά ανήθικο το ερώτημα που τίθεται στο δημοψήφισμα, αφού κανένας λογικός άνθρωπος δε θα επιθυμούσε μέτρα. Τόνισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες τι συνεπάγεται κάθε ψήφος.

Καταλήγοντας ο βουλευτής Αχαΐας υπογράμμισε ότι ο Πρωθυπουργός εγκλωβίστηκε σε ένα αδιέξοδο, στο οποίο μπήκε μόνος του – αφού τον ενδιαφέρει μόνο το κομματικό όφελος και η εξουσία και αδιαφορεί για την τύχη της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ιστοσελίδα https://www.youtube.com/watch?v=JbAqyFnqbDY&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις