Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υπέρ του "Όχι" ο Θεόφιλος Βασιλείου

Υπέρ του "Όχι" ο Θεόφιλος Βασιλείου

Το δίλημμα μέσα ή έξω από την Ευρώπη, Ευρώ ή Δραχμή, που βάζουν Σαμαράς, Βενιζέλος, Γεννηματά και Θεοδωράκης είναι πλαστό

Ο Θεόφιλος Βασιλείου πρώην Βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων αναφέρει πως «ζούμε ιστορικές στιγμές και πως την Κυριακή στο Δημοψήφισμα ψηφίζουμε “Όχι”στις επαίσχυντες προτάσεις των δανειστών, “Όχι” στους εκβιασμούς του Σόιμπλε και του Νταίσελμπλουμ, που δεν δίστασαν, να μας οδηγήσουν ακόμη και στο έσχατο μέτρο του κλεισίματος των Τραπεζών.

Το δίλημμα μέσα η έξω από την Ευρώπη, ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ, που βάζουν οι κ.κ Σαμαράς, Βενιζέλος, Γεννηματά και Θεοδωράκης είναι πλαστό. Ως καθαροί ένοχοι, με πρωτεργάτη τον Γιώργο Παπανδρέου, για την κατάντια, που μας έφεραν μέχρι σήμερα, επιμένουν, εκφοβίζουν και τρομοκρατούν το λαό μας, για να διασωθούν πολιτικά, οι ίδιοι προσφέροντας κάκιστες υπηρεσίες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο ελληνικός λαός στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του, διαχρονικά, πήρε τις αποφάσεις και τις ευθύνες του με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.

Ποιος ξεχνά ότι το ΟΧΙ του ‘40 διέσωσε την Ευρώπη;

Απαιτεί λοιπόν από τους εταίρους μια ισοτιμία, αλληλεγγύη, σεβασμό στην Εθνική μας κυριαρχία, σεβασμό των ανθρωπιστικών δικαιωμάτων, σεβασμό στη Δημοκρατία.

Αυτά τα οράματα εμπνευστήκαν  από το 1957 οι Σουμάν, Μονέ, Αντενάουερ, Ντε Γκώλ, Σμίτ, Μπράντ, Καραμανλής, Σπινέλι και άλλοι περισσότερο σύγχρονοι και έχτισαν την Ευρωπαϊκή Ένωση της κοινής Οικονομίας, του κοινού Πολιτισμού και της Αλληλεγγύης.

Σύνθημα τους ήταν, ποτέ πια πόλεμος, ποτέ πια καταχρηστική και εξουσιαστική κυριαρχία των ισχυρών.

Έπεσε σε εμάς η ιστορική ευθύνη να συνδράμουμε, για να επανέλθει η Ευρώπη στο δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές της.

Στη πορεία μας προς το Δημοψήφισμα της Κυριακής βαδίζουμε ψύχραιμοι και Ενωμένοι.

Πορευόμαστε χωρίς φόβο με ελευθερία και περηφάνια!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις