Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ο dj και μουσικός παραγωγός Gramatik στις 11 Ιουλίου έρχεται στο Διακοπτό

Ο dj και μουσικός παραγωγός Gramatik στι...

Για μία live εμφάνιση στο καλοκαιρινό Loca Beach Club

Ήρθε η ώρα οι περισσότεροι φαν του Gramatik στην Ελλάδα να τον γνωρίσουν από κοντά! Το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015, μια μέρα μετά την προγραμματισμένη εμφάνιση του στο Votanikos Open Air Stage της Αθήνας, o αγαπημένος του ελληνικού κοινού Dj και μουσικός παραγωγός θα βρεθεί στο υπέροχο καλοκαιρινό Loca Beach Club, στο Διακοφτό της Αχαΐας, παραλία Ενγκάλη.

Αυτή του την εμφάνιση του θα πλαισιώσουν οι: Kill Emil + Mamaletta, Mr High Grade αλλά και οι Resident Djs του Loca.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 13 ευρώ από το δίκτυο της Viva αλλά και στην Πάτρα στο Καφέ Μουσικόν στην πλατεία Όλγας, στο Αίγιο στη «Ρεζέρβα», οδός Μητροπόλεως 70 και στο Loca Beach Bar. Στο ταμείο το βράδυ του event τα εισιτήρια θα κοστίζουν 18 ευρώ.

Όπου και αν βρίσκεστε μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε κομμάτι της "Bluestep" εμπειρίας του Gramatik, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στο Votanikos Open Air Stage ο Gramatik θα εμφανιστεί live την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής περιοδείας του.

Ο ταλαντούχος και πολυσχιδής παραγωγός υπογράφει τα τελευταία χρόνια  συγκλονιστικές παραγωγές που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views στο you tube και αντίστοιχα likes στα social media.

Πατώντας γερά στις ρίζες της αμερικάνικης jazz, blues και funk μουσικής, «ανακάτεψε» τα ξέφρενα loops και τα vibes των blues του '50 και του '60 με ένα μελωδικό, groove Dubstep beat,  συστήνοντας ένα νέο, πρωτοποριακό μουσικό είδος, που ο  ίδιος ονομάζει  "Bluestep".

Μικροκαμωμένος αλλά αεικίνητος πάνω στην σκηνή, μιξάρει in real time, ασταμάτητα και αδυσώπητα με τη συνοδεία live μουσικών οργάνων, «τζαμάροντας» και δημιουργώντας βροντερά ηχοτοπία που ξεσηκώνουν τους χιλιάδες φαν του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life