Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά διοργάνωσε ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά διοργάν...

Τιμήθηκαν οι κ.κ. Τούλα Μπορονικολού, Άννα Σπανού και Ολυμπία Ζώη Τσίρη

Μία καλοκαιρινή βραδιά φιλίας διοργάνωσε ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας για το κλείσιμο των δράσεων της χρονιάς.

Το ειδυλλιακό Roof Garden του ξενοδοχείου «Αστήρ» στην Αγίου Ανδρέου και Αράτου πλημμύρισε από όμορφες γυναικείες κυρίως παρουσίες όλων των ηλικιών, που φωτογραφήθηκαν με το ηλιοβασίλεμα, απόλαυσαν φαγητό με μουσική, τραγούδησαν, χόρεψαν και ενδυνάμωσαν τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Μία αγκαλιά τριαντάφυλλα, ένα δώρο και το σήμα του Σοροπτιμισμού προσφέρθηκαν αντίστοιχα στις κυρίες Τούλα Μπορονικολού, ως ιδρυτικό μέλος του Ομίλου, που πλέον αποχωρεί από την ενεργό δράση, Άννα Σπανού Καλλιάφα, ως τη μακροβιότερη μέχρι σήμερα πρόεδρο του Ομίλου και την κυρία Ολυμπία Ζώη Τσίρη, που εντάσσεται και επίσημα στη Σοροπτιμιστική οικογένεια.

Δυο γλυκές νεανικές φωνές, της Παναγιώτας Τσίρη και του Παναγιώτη Μιχαήλ ανέβασαν με το τραγούδι τους το συναισθηματικό στοιχείο της βραδιάς, ενώ ο γνωστός ταλαντούχος μουσικός κ. Βασίλης Ακριβός συνέβαλε καταλυτικά με τη μουσική ποικιλία του στην επιτυχία της βραδιάς.

Η πρόεδρος του Ομίλου κ. Ελένη Γκέκα, εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, του ΔΣ και όλων των μελών ευχαρίστησε τις εκπροσώπους όλων των άλλων Ομίλων, συλλόγων  και τοπικών φορέων που παρευρέθηκαν και υποσχέθηκε συνέχιση προσπαθειών για τη διατήρηση σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης, για τη στήριξη του κοινωνικού ιστού στην πόλη μας.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight