Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Μια πρωτοβουλία του εστιατορίου piato, λόγω συνθηκών: Κερνά από σήμερα το ούζο και το κρασί και μειώνει τις τιμές

Μια πρωτοβουλία του εστιατορίου piato, λ...

Και παράσταση καραγκιόζη για μεγάλους από τον Κώστα Μακρή

Οι ημέρες είναι δύσκολες, αλλά το σημαντικότερο είναι να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και όλοι να συμβάλουμε για να μην διαταραχθεί δραματικά η καθημερινότητά μας. Με το σκεπτικό αυτό το εστιατόριο piato στο Ρίον, πήρε μια πρωτότυπη πρωτοβουλία, ανταποκρινόμενο στο κλίμα των ημερών.

Από σήμερα Δευτέρα και τουλάχιστον για όσο διάστημα θα είναι κλειστές οι Τράπεζες, θα προσφέρει στους θαμώνες του εντελώς δωρεάν το ούζο, το τσίπουρο και το κρασί επιλέγοντας πάντα Αχαϊκά προϊόντα, όπως ποτά της ποτοποιίας VANTANΑ, της ποτοποίας ΛΟΥΚΑΤΟΥ, βιολογικά κρασιά του κτήματος Δημακόπουλου από το Βασιλικό και της οινοποιίας Τζουραμάνη από του Ρωμανού. Επίσης οι τιμές του τιμοκαταλόγου του θα είναι μειωμένες για όλο αυτό το διάστημα, με σημαντική έκπτωση.

Και το Σάββατο, κλείνει την προεκλογική περίοδο για το δημοψήφισμα, με παράσταση καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους, με θέμα, –τι άλλο;- την επικαιρότητα.

Κάτω από τις μουριές ο δροσερός κήπος του εστιατορίου piato στο Ρίον (Σώμερσετ 53, δίπλα από το Σινέ Κάστρο) είναι ιδανικό σημείο για χαλαρές και ήρεμες βραδιές που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι, ειδικά αυτή την περίοδο. Και αυτές τις δύσκολες στιγμές, το piato αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να προσφέρει καλύτερες  δυνατότητες για κάποιες χαλαρές στιγμές.

Πληροφορίες τηλ. 2610 994 329, κιν. 6944284499

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life