Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κούγιας: "Εγώ δεν έχω παίξει ούτε ΠΡΟΠΟ"

Κούγιας: "Εγώ δεν έχω παίξει ούτε ΠΡΟΠΟ"

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής εκπροσώπησε τους «κοκκινόμαυρους» ενώπιον του αθλητικού δικαστή

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας εκπροσώπησε τους «κοκκινόμαυρους» ενώπιον του αθλητικού δικαστή για το ματς της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ στο Αλκαζάρ το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη (1-0) των «βυσσινί»

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έκθεση της «sportradar» υπάρχουν πειστικές ενδείξεις για προσπάθεια χειραγώγησης, καθώς στον LIVE στοιχηματισμό υπήρξε μεγάλο ποντάρισμα στη νίκη της ΑΕΛ με 2 έως 3 γκολ διαφορά, αλλά και ότι οι γηπεδούχοι θα σημείωναν τόσα τέρματα».

Όπως τονίζεται: «Αυτό συνιστά αποτυχία απόπειρας χειραγώγησης». Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται ομάδα για... αποτυχημένη προσπάθεια χειραγώγησης, αφού για τον ίδιο λόγο είχαν κληθεί οι Ηρακλής, Εθνικός Σερρών τον Απρίλιο.

«Από το 2003 που ασχολήθηκα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η πρώτη φορά που ομάδα μου κατηγορείται για στημένο αγώνα», υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Όλα γίνονται, γιατί είμαι ο μοναδικός μάρτυρας στα στημένα του 2011 και σε αυτά που εξετάζει ο κύριος Ανδρεάδης. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, ο κύριος Καρράς εκ προθέσεως προσπαθεί να δυσφημίσει την ομάδα μου».

Ακολούθως ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής υποστήριξε: «Νιώσαμε έκπληξη και αγανάκτηση, γιατί η κλήση αυτή δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα της Football League, με αποτέλεσμα να μη γίνει επικύρωση των πλέι οφ. Είναι παράλογη, αδικαιολόγητη και αβάσιμη η δίωξη αυτή. Ενώ δεν εμπλέκεται κανείς ποδοσφαιριστής, προπονητής ή παράγοντας, δεν μπήκε στον κόπο ο κύριος Καρράς να διαβάσει τα άρθρα 20-22 του πειθαρχικού κώδικα που προβλέπουν συμμετοχή τουλάχιστον τριών αποδεδειγμένα. Είναι άστοχη η αναφορά του και στο άρθρο 21 που εμπλέκει πρόσωπα και όχι ομάδες.

Θα στραφούμε κατά παντός υπευθύνου. Για να γνωρίζετε, αυτά γίνονται για ένα σκοπό. Για έναν συγκεκριμένο δημοσιογράφο, ο οποίος ιδιοτελώς θέλει να παραλάβει την κλήση και να συμπεριλάβει την Παναχαϊκή στις ομάδες που εμπλέκονται στα στημένα. Εξάλλου έχει καθημερινή επαφή με τους περισσότερους εμπλεκόμενους στα στημένα του 2011, όπως ο Αχιλλέας Μπέος. Εγώ δεν έχω παίξει ούτε ΠΡΟΠΟ».

Ο δικαστής πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία ρώτησε αν η βάση της εταιρείας «sportradar» είναι στην Ασία, με τον Κούγια να απαντά: «Ούτε που ξέρω κύριε πρόεδρε. Χθες παρουσίασαν τη συνεργασία με την ΕΠΟ».

Σε ανακοίνωσή της, μάλιστα, η Παναχαϊκή ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 2005 καταγγέλλει τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Παναγιώτη Καρρά, διότι κατασκεύασε ανύπαρκτη κατηγορία σε βάρος της εταιρείας μας, μόνο και μόνο για να αναφερθεί η Παναχαϊκή μεταξύ των ομάδων που κατηγορούνται ότι «έστηναν» αγώνες, και επιφυλάσσεται ν' ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για την παράνομη άσκηση πειθαρχικής δίωξης και μάλιστα μόνο σε βάρος της και όχι σε βάρος και της αντιπάλου ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, δεδομένου ότι από τα στοιχεία της δίωξης που διαβιβάστηκαν, δεν πληρούται καμία από τις προϋποθέσεις που απαιτούν τα άρθρα 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, αφού δεν αναφέρεται κανένα όνομα ποδοσφαιριστή μας που να εμπλέκεται στο φερόμενο αδίκημα, ενώ ο Πειθαρχικός Κώδικας απαιτεί να εμπλέκονται τουλάχιστον τρεις, σε κάθε δε περίπτωση δεν αναφέρεται ως εμπλεκόμενο κανένα απολύτως πρόσωπο που να έχει σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ με οποιαδήποτε ιδιότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και επίσημα στην Λάρισα ο Κούγιας - Εξελίξεις στην Παναχαϊκή

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports