Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Πατρινοί πήραν τους δρόμους από το πρωί, ψάχνοντας ΑΤΜ - Αγωνιούν οι συνταξιούχοι - Τι γίνεται σε βενζινάδικα και super market - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

 Οι Πατρινοί πήραν τους δρόμους από το π...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ουρές στα βενζινάδικα - Αγορές μόνο βασικών αγαθών απο τα Supermarket

Από τις 6 και τις 7 το πρωί, ξεροσταλιάζουν οι συνταξιούχοι έξω απο τα τραπεζικά καταστήματα της Πάτρας. Ελπίζουν να λάβουν τις συντάξεις τους. Ουρές ανα τακτά διαστήματα  σχηματίζονται σήμερα και στα πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ οι καταναλωτές αγοράζουν κυρίως βασικά αγαθά απο τα supermarket. Ρύζι και μακαρόνια στις πρώτες προτιμήσεις. Το Σάββατο ώστοσο άδειασαν  ράφια.

Ο εκνευρισμός έκδηλος, η ανησυχία έντονη για τους συνταξιούχους, πολλοί εκ των οποίων δεν διαθέτουν ούτε κάρτα για αναλήψεις απο τα ΑΤΜ. Ρωτούν δεξιά και αριστερά. Κάποιοι σήμερα το πρωί έριχναν κρυφές ματιές μέσα απο τα κατεβασμένα ρολά των τραπεζικών καταστημάτων, προσπαθώντας να διακρίνουν κάποια κινητικότητα στο εσωτερικό τους. Η Δευτέρα βρήκε πολλούς με ελάχιστα ευρώ στην τσέπη...

Το thebest.gr κατέγραψε εικόνες έξω απο τραπεζικά καταστήματα εντός και εκτός του κέντρου της Πάτρας.

SUPERMARKET

Τα supermarket έχουν επάρκεια σε προϊόντα σύμφωνα και με τους υπευθύνους. Ο κ. Άρης Βασιλόπουλος μίλησε στο thebest.gr και περιέγραψε την κατάσταση που επικράτησε τόσο τις προηγούμενες ημέρες όσο και τη σημερινή.

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

Στα πρατήρια υγρών καυσίμων οι ουρές καλά κρατούν και σήμερα όπου σχηματίζονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Ευτυχώς μέχρι ώρας δεν έχουν διαπιστωθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας ή μαζικές ανατιμήσεις.

ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα του κέντρου, όπως αναμενόταν- ήταν υποτονική σήμερα το πρωί. Στις 9:30, αυτή ήταν η εικόνα στους κεντρικούς δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις