Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ι.Φωτήλας: Η κυβέρνηση λειτουργεί με κομματικό όφελος, εκβιάζει τον ελληνικό λαό

Ι.Φωτήλας: Η κυβέρνηση λειτουργεί με κομ...

Μίλησε στην ΕΡΤ

 

Στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Πρώτη Ώρα» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και υπεύθυνος Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας του Ποταμιού.

Ο κ. Φωτήλας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να ξεφύγει από την κατάσταση, στην οποία αυτή μας οδήγησε. Προσπαθεί να μεταφέρει τα βάρη των ευθυνών της στις πλάτες των ελλήνων πολιτών, με έναν τρόπο εκβιαστικό, απαράδεκτο, αισχρό. Η κυβέρνηση λειτουργεί με κομματικό όφελος, με τυχοδιωκτισμό, αριβισμό. Πιέζει τον ελληνικό λαό να πάρει μια απόφαση, χωρίς να του έχει γνωστοποιήσει ποια ακριβώς είναι η συμφωνία, ούτε ποιο είναι το σχέδιο που έχει για την επόμενη μέρα. Επίσης, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε διάγγελμα για δημοψήφισμα πριν ολοκληρωθεί το σημερινό Eurogroup, χωρίς να είναι ακόμη γνωστή η τελική πρόταση των θεσμών, η οποία μπορεί να έχει διαφοροποιηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα.

Στη συνέχεια ο βουλευτής Αχαΐας τόνισε ότι τα προγράμματα, που αυτή τη στιγμή συζητούνται, είναι αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, που επί πέντε μήνες «έκανε βόλτες» στην Ευρώπη, χωρίς ουσιαστικές θέσεις. Επεσήμανε τη λάθος τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ανέθεσε τη διαπραγμάτευση στον κ. Βαρουφάκη, ο οποίος πάντα υπερασπιζόταν τη χρεωκοπία μέσα στο Ευρώ. Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να δεχτεί την καλύτερη δυνατή συμφωνία και μετά αλλάζοντας τις ιδεοληπτικές της αγκυλώσεις να προχωρήσει σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις με την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη.

 

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ιστοσελίδα:  http://topotami.gr/idisis/i-kivernisi-litourgi-me-kommatiko-ofelos-ekviazi-ton-elliniko-lao/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις