Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται και πάλι η παρέα των στρίπερ με το "Magic Mike XXL", από 9 Ιουλίου στην Πάτρα

Έρχεται και πάλι η παρέα των στρίπερ με ...

Οι πρωταγωνιστές φιγουράρουν στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Entertainment Weekly

Στο εξώφυλλο του εβδομαδιαίου Αμερικανικού περιοδικού Entertainment Weekly φιγουράρουν οι σέξι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής συνέχειας του 1ου «Magic Mike» με τίτλο "Magic Mike XXL", o 35χρονος σούπερ σταρ πλέον, Channing Tatum, ο 37χρονος Matt Bomer και ο 38χρονος μυώδης ηθοποιός Joe Manganiello, ο οποίος έχει βγάλει μέχρι και βιβλίο γυμναστικής με τίτλο «Evolution» ενώ είναι καυτό ζευγάρι με την 42χρονη ηθοποιό Σοφία Βεργκάρα.

Στη νέα ταινία τους υπόλοιπους τρεις στρίπερ ερμηνεύουν ο 55χρονος Kevin Nash, ο 40χρονος Adam Rodriguez και ο «νεοφώτιστος» της παρέας Stephen “tWitch” Boss, 32 χρονών, που έγινε γνωστός μέσα από το σώου «So You Think You Can Dance».

Από τις εκπλήξεις της νέας ταινίας που στην Ελλάδα θα δούμε σε διανομή της εταιρείας Tanweer, από την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 (στις ΗΠΑ βγαίνει την 1η Ιουλίου θέλοντας να αξιοποιήσει το τετραήμερο της εορτής της Αμερικανικής Ημέρας Ανεξαρτησίας) θα είναι η παρουσία της ηθοποιού Jada Pinkett Smith, συζύγου του Γουίλ Σμιθ που είναι η γυναίκα – αφεντικό των στρίπερ καθώς και της σέξι Άμπερ Χερντ στο ρόλο μίας φωτογράφου και της καλής ηθοποιού Άντι Μακ Ντάουελ στο ρόλο μία μοναχικής όμορφης γυναίκας της Φλόριντα.

Οι συντελεστές της ταινίας υπόσχονται τολμηρές όσο και χιουμοριστικές σκηνές και όπως δήλωσε στο Entertainment Weekly ο σκηνοθέτης Gregory Jacobs, που αντικατέστησε τον Στίβεν Σόντεμπεργκ της πρώτης ταινίας του 2012, «δεν θέλαμε να επαναλάβουμε τους εαυτούς μας». Πάντως ο τιμημένος και με Όσκαρ Steven Soderbergh παρέμεινε έστω στην ταινία ως διευθυντής φωτογραφίας. Κρίμα που δεν συμμετέχει όπως στο 1ο φιλμ, ο Μάθιου Μακόναχι.

Η ταινία προβλέπεται να επαναλάβει και ίσως να ξεπεράσει την επιτυχία της πρώτης.

Στο μεταξύ οι πρωταγωνιστές του Magic Mike XXL ετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας στην Leicester Square, στο Λονδίνο που θα γίνει την Τρίτη 30 Ιουνίου. Σύσσωμο το καστ, μεταξύ των οποίων οι Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ματ Μπόμερ, Τζο Μανγκανιέλο, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και Άμπερ Χερντ θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες.

Θα υπάρχει και δυνατότητα live παρακολούθησης της red carpet πρεμιέρας ζωντανά, από το Web ή το Facebook. Το ζωντανό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 20:15 (ώρα Ελλάδος) και θα ολοκληρωθεί στις 21:00 (δική μας ώρα).

*Το περιοδικό μπορείτε να το βρείτε στην Πάτρα στο TheNewsstand στην Αγ. Ανδρέου και στο Κέντρο Τύπου.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture