Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού ΙΟΝΙΑΝ

Στις 21.00, με τον Τάσο Θεοδόση

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού ΙΟΝΙΑΝ στις 9 μμ με τον Τάσο Θεοδόση.

*** Η κυβέρνηση απορρίπτει την πρόταση των θεσμών για παράταση του υφιστάμενου ελληνικού προγράμματος, με χρηματοδοτική κάλυψη – Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δύο προτάσεις – Ποιοι θα θιγούν από τα νέα μέτρα – Απευθείας σύνδεση

*** Ένας νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματίες ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα το απόγευμα στην εθνικό οδό Πατρών σε σύγκρουση νταλίκας με ιχ αυτοκίνητο.

*** Με κατάσχεση κινδυνεύει ο υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου, ο οποίος καθημερινά εξυπηρετεί πάνω από 40 ασθενείς.

*** Κάτοικοι και επιχειρηματίες της Ζακύνθου διαμαρτύρονται για τα έργα που γίνονται σε πολυσύχναστο δρόμο του νησιού - Κάνουν λόγο για υψηλή επικινδυνότητα πρόκλησης ατυχημάτων

*** Τα σκουπίδια και τα ποντίκια πνίγουν τους κατοίκους του Επιταλίου στην Ηλεία – Μάχη με τα τρωκτικά δίνουν καθημερινά οι πολίτες – Απίστευτες εικόνες.

*** Πυρήνας τζιχαντιστών στη γειτονιά μας – Στο Λαζαράτι της Αλβανίας μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας εξαρθρώνει κυκλώματα νεαρών οπαδών οπαδών του "Ισλαμικού Κράτους" – Απευθείας σύνδεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις