Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση πραγματοποίησαν τα προεδρεία των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας και Ναυπακτίας

Συνάντηση πραγματοποίησαν τα προεδρεία τ...

Ήταν το πρώτο βήμα για από κοινού μελλοντική συνεργασία και δράση

Κοινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2015 μεταξύ μελών του προεδρείου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας και του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας στο πλαίσιο γνωριμίας και προσέγγισης των δύο ομοσπονδιών του γειτονικού Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ήταν το πρώτο βήμα για από κοινού μελλοντική συνεργασία και δράση.

Μετά από μια πρώτη συζήτηση πάνω στα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματοβιοτέχνες της ευρύτερης περιοχής της Ναυπάκτου και του Αγρινίου και με την ταυτόχρονη ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών για τις απαιτούμενες συσπειρώσεις που επιβάλλει η δύσκολη επαγγελματικά. κοινωνικά. οικονομικά και πολιτικά σημερινή συγκυρία, δηλώθηκε η επιθυμία, η διάθεση αλλά κυρίως η κοινή στόχευση, και των δύο ομοσπονδιών, με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης να αναπτύξουν κοινές δράσεις οι οποίες θα στηρίξουν και θα υπερασπιστούν τις ανάγκες των μελών τους.

Σε πρώτη φάση έχει διαμορφωθεί μία κοινή αντίληψη ότι η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και της προώθησης των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στις αμέσως επόμενες συναντήσεις οι οποίες προετοιμάζονται, η στόχευση είναι ο καθορισμός συγκεκριμένων δράσεων που θα υλοποιήσουν αυτή τη συνεργασία

*Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Η φωτ. είναι από το acheloostv.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις