Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γ. Λυκούδης: "Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή"

Γ. Λυκούδης: "Είμαι χαρούμενος που ...

Τόνισε ο έμπειρος κόουτς

Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του προπονητή Γιώργου Λυκούδη για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Συνεργάτης του Γιώργου Λυκούδη, παραμένει ο Πατρινός προπονητής Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος θα είναι επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Μετά την συμφωνία της Παναχαϊκής με τον Γιώργο Λυκούδη, ο τελευταίος δήλωσε: «Η πρόθεση για να συνεχίσουμε μαζί με την Παναχαϊκή υπήρχε από τον Μαϊο και απλά το τελευταίο διάστημα συζητούσαμε το πλαίσιο που θα κινηθεί η ομάδα.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων σχεδόν σε όλα τα θέματα με την διοίκηση, και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή και αμφότεροι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια δυναμική και πίστη.

Σίγουρα οι συνθήκες και τα δεδομένα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τη νέα περίοδο όμως διαπίστωσα πως η διοίκηση θέλει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να δώσουμε μια σοβαρή μάχη στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ και παράλληλα να δώσει έμφαση στα τμήματα υποδομής.

Η νέα σεζόν απαιτεί από όλους μας μεγάλη προσπάθεια, εγρήγορση και τη σύμπνοια όλων, αθλητών, προπονητών, παραγόντων και φυσικά των φιλάθλων μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Συνεργασία με τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports