Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Παρουσίαση βιβλίου "Λευκή Διαχωριστική Γραμμή" της Βασιλικής Στρατικοπούλου

Πάτρα:Παρουσίαση βιβλίου "Λευκή Δια...

Την Τρίτη το βράδυ στο Βυζαντινό

Το βιβλιοπωλείο Discover Your Way και οι εκδόσεις Διώνη
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Λευκή Διαχωριστική Γραμμή" της Βασιλικής Στρατικοπούλου την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Αίθριο του Ξενοδοχείου Βυζαντινό (Πεζόδρομος Ρήγα Φερραίου 106, Πάτρα, Τηλ.: 26102 43000).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, Αναγνώστρια και η συγγραφέας

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Ευγενία Σπηλιωτοπούλου, μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας "Ταξιδευτές της πρόζας"

Λίγα λόγια για το βιβλίο..
Η Ελισάβετ ζει και αναπνέει για την ευτυχία των άλλων. Μέσα από αυτήν, αναβιώνει όλους τους ρόλους: μητέρας, συζύγου, γυναίκας, κόρης και συμβιβάζεται θεωρώντας ότι αυτό είναι το πρέπον. Όταν όμως η μοίρα τής παίζει ένα άσχημο παιχνίδι, καταλαβαίνει ότι η ουσία της ζωής βρίσκεται στην παρουσία των αγαπημένων μας προσώπων. Ο μεγάλος της γιος ο Μάριος, θα πέσει σε άγρυπνο κόμμα φλερτάροντας με το θάνατο που στέκει αμείλικτος ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτή, η Έλενα και ο γιατρός Στεργίου θα είναι τα μόνα άτομα που θα πιστέψουν στην ανάρρωσή του, παραγκωνίζοντας τις θλιμμένες ματιές των γύρων. Είναι αρκετή η δύναμη της μάνας να κρατήσει στη ζωή ένα παλικάρι μόλις είκοσι χρονών; Ο έρωτας που γεννάται ανάμεσα στο Μάριο και στη νεαρή νοσοκόμα μπορεί να στηριχτεί σε λόγια που λένε μόνο τα μάτια της ψυχής όπως το «Έλενα σ’ αγαπώ;»
Σχετικά με την συγγραφέα..
Η Βασιλική Στρατικοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κυπαρισσία. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών. Ζει και εργάζεται στα Φιλιατρά. Είναι καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και έχει δικό της φροντιστήριο ξένων γλωσσών εδώ και 17 χρόνια. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Cambridge με ειδικότητα στην δυσλεξία.
ΕΡΓΑ :
" Το παρελθόν μετράει στιγμές " Εκδόσεις: διώνη , 2014
" Λευκή Διαχωριστική Γραμμή " Εκδόσεις διώνη , 2015

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture