Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διγενή Ακρίτα και Αχιλλέως: Δύο "καρόδρομοι" στους οποίους οι οδηγοί σπάνε τα οχήματά τους - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Διγενή Ακρίτα και Αχιλλέως: Δύο &...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μεγάλη η επικινδυνότητα για ατυχήματα ειδικά για δικυκλιστές

Η κατάσταση του οδοστρώματος σε ένα απο τα πλέον δημοφιλή περάσματα της Πάτρας και προς την περιοχή του Ρίου προκαλεί τον θυμό και την αγανάκτηση χιλιάδων οδηγών εδώ και χρόνια. Κι όμως, λες και κανείς απο τον δήμο ή την περιφέρεια δεν περνά απο την Διγενή Ακρίτα ή την Αχιλλέως στην περιοχή του Καστελοκάμπου. Και οι οδηγοί σπάνε τα οχήματά τους ενώ έχουν συμβεί και μικροατυχήματα λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος και στις δύο οδούς.

Το φωτορεπορτάζ του thebest.gr είναι χαρακτηριστικό. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε κλικ πάνω στις φωτό για να δείτε σε μεγέθυνση την κατάσταση του οδοστρώματος τόσο στην Διγενή Ακρίτα, όσο και στην οδό Αχιλλέως. Η τελευταία οδηγεί και σε μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής. Εκτός των άλλων και οι τουρίστες βιώνουν την ελληνική-πατρινή πραγματικότητα!

Διγενή Ακρίτα

Διγενή Ακρίτα

Διγενή Ακρίτα

Διγενή Ακρίτα

Διγενή Ακρίτα

Διγενή Ακρίτα

Διγενή Ακρίτα

Διγενή Ακρίτα

Διγενή Ακρίτα

Οδός Αχιλλέως

Χιλιάδες ΙΧ αυτοκίνητα και δίκυκλα κινούνται προς τις κοντινές παραλίες ιδιαίτερα αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες. Η κατάσταση του οδοστρώματος, έτσι όπως παραδόθηκε μετά και απο εργασίες για πέρασμα του αγωγού, λίαν επιεικώς απαράδεκτη.

Το οδόστρωμα θυμίζει.. θάλασσα με κύματα και οι οδηγοί που κινούνται στον δρόμο κάνουν διαρκείς ελιγμούς για να αποφύγουν τις κακοτεχνίες. Είναι χαρακτηριστικό πως ο νέος ασφαλτοτάπητας που έπεσε εδώ και περίπου 3 χρόνια είναι χειρότερος κι απο τον παλιό τον οποίο προτιμούν πολλοί οδηγοί για να μην.. "χορεύουν" με το όχημά τους.

Αχιλλέως

Αχιλλέως

Αχιλλέως

Αχιλλέως

Αχιλλέως

Αχιλλέως

Αχιλλέως

Αχιλλέως

Αχιλλέως

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις