Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Mουσικό live με τρεις μπάντες αυτό το Σάββατο στο Memphis bar στην Πάτρα

Mουσικό live με τρεις μπάντες αυτό το Σά...

Θα εμφανιστούν οι Deception, οι Plague Spreader καθώς και οι Foul Entity

Αυτό το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 μετά τις 21.00 στο Memphis rock bar στην οδό Καραισκάκη 128, πλησίον της Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί ένα ενδιαφέρον όπως προμηνύεται μουσικό live, στο οποίο θα εμφανιστούν τρεις μπάντες, οι Deception, οι Plague Spreader καθώς και οι Foul Entity ως σπέσιαλ γκεστ.

Οι Πατρινοί Deception που σύμφωνα με δική τους περιγραφή παίζουν Grunge-alternative rock/metal, αποτελούνται από τους Kostas Kaouris:Lead guitar/vocals, Panos Sigalos: Drums, Panos Mpouropoulos: Bass guitar και Makis Voutsinas:Rhythm guitar/vocals.

Οι επίσης Πατρινοί Plague Spreader παίζουν Heavy/Thrash metal ροκ και τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Giannis Daoultzis – φωνή και οι Chris Antiohos – κιθάρα, Dimitris Metalman - Rhythm Guitar, Mike Letorian - Bass Guitar και ο George Moustakas – ντραμς.

Όσο για την τρίτη μπάντα που θα εμφανιστεί live στο ροκ μπαρ Memphis της Πάτρας, είναι οι Foul Entity, ένα πενταμελές γκρουπ από την Αθήνα, οι οποίοι παίζουν, όπως αναφέρουν στη σελίδα τους στο facebook, Old School Death Metal.

Η είσοδος θα είναι 2 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life