Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Βρετανός Τομ Χόλαντ αναλαμβάνει νέος Spiderman στο καινούριο φιλμ που θα βγει το 2017 στις αίθουσες

Ο Βρετανός Τομ Χόλαντ αναλαμβάνει νέος S...

Διαδέχεται τους Άντριου Γκάρφιλντ και Τομπέι Μαγκουάιρ

Ο μόλις 19χρονος ηθοποιός Τομ Χόλαντ, γνωστός από το μιούζικαλ «Billy Elliot», αναμένεται να είναι ο επόμενος Spiderman, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των εταιρειών Marvel και Sony στην ιστοσελίδα τους.

Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση στο σάιτ της εφημερίδας Τα Νέα, ο νεαρός Βρετανός ηθοποιός θα διαδεχθεί στον διάσημο ρόλο του κόμικ ήρωα (ο άνθρωπος αράχνη) τον επίσης Βρετανό Άντριου Γκάρφιλντ (ο οποίος γύρισε 2 φιλμ) και τον Τομπέι Μαγκουάιρ που ήταν και ο αρχικός Σπάιντερμαν σε 3 φιλμ. Ο Χόλαντ θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια της ταινίας του Ανθρώπου Αράχνη, που πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2017.

Όπως επισημαίνει το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, υπήρχαν φήμες ότι αυτή τη φορά ο ηθοποιός που θα υποδυόταν τον Άνθρωπο Αράχνη θα ήταν μαύρος.

Ο Ρον Χάουαρντ, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Τομ Χόλαντ στην τελευταία του ταινία με τίτλο «In The Heart Of The Sea», υποστηρίζει ότι ο νεαρός ηθοποιός θα ερμηνεύσει «με συναίσθημα και χιούμορ» τον ρόλο του.

«Ο Τομ είναι νέος, υπερβολικά ευκίνητος και σε καλή φυσική κατάσταση. Επίσης είναι πολύ προσιτός και πολύ χαρισματικός. Είναι ένας καθημερινός τύπος και έχει εξαιρετικές ικανότητες ως ηθοποιός».

Ο Χάουαρντ, ο οποίος στο Χόλιγουντ έχει γυρίσει ταινίες όπως το Apollo 13 και το «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος» με τον Ράσελ Κρόου, δήλωσε για τον Χόλαντ σε συνέντευξή του στο BBC Radio 5 ότι «τα χρόνια που ερμήνευε τον Μπίλι Έλιοτ του έκαναν καλό».

*H πιο τελευταία ταινία με τον αγαπημένο ήρωα Σπάιντερμαν ήταν πέρυσι τον Μάιο το "The Amazing Spiderman 2" σε σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ με τον Άντριου Γκάρφιλντ και την Έμμα Στόουν που απέφερε στα διεθνή ταμεία 709 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight