Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Συνεργασία με τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο

Παναχαϊκή: Συνεργασία με τον Δημήτρη Δημ...

Αναλαμβάνει χρέη αθλητικού διευθυντή και οργάνωση λειτουργίας του συλλόγου

Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον επί σειρά ετών μάνατζερ των εθνικών ομάδων βόλεϊ, Δημήτρη Δημητρακόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αθλητικού διευθυντή και οργάνωση λειτουργίας του συλλόγου.

Ένα μίνι βιογραφικό του κ. Δημητρακόπουλου είναι το παρακάτω:
Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το βόλεϊ την περίοδο 1982-83 όπου αγωνίστηκε ως παίκτης στην ομάδα Λόντος Αργες και την επόμενη σεζόν συνέχεια μετακόμισε στον Πανελλήνιο μέχρι το 1997.

Το σεζόν 1998 έπαιξε στον Παράδεισο Αμαρουσίου και από την σεζόν 1999-00 στο Φοίνικα Σύρου.

Παράλληλα με την καριέρα του ως αθλητής, από την σεζόν 97 ως το 2001 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Πανελλήνιο όπου ανέλαβε πόστο στις ακαδημίες και ακολούθως ήταν υπεύθυνος ακαδημιών και στις ομάδες παίδων-έφηβων ενώ ήταν και βοηθός του Γιάννη Λαϊου στην ανδρική ομάδα.

Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος Α΄ κατηγορίας.

Από το 2001 μέχρι και το 2007 ήταν μάνατζερ των εθνικών ομάδων βόλεϊ και είχε παρουσία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (παγκόσμια πρωτάθλημα 2002 και 2006, Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, world league 2002, 2003, 2004, 2005, ευρωπαϊκά 2003 και 2005 κ.α.) που συμμετείχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στη συνέχεια η συνεργασία του κ. Δημητρακόπουλου ολοκληρώθηκε και για προσωπικούς λόγους μετακόμισε στην Κούβα ενώ εδώ και λίγους μήνες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ξεκινά η συνεργασία του με την Παναχαϊκή.

Σημαντικό ρόλο στην έναρξη της συνεργασίας της Παναχαϊκής με τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο ήταν η γνωριμία του και η αγαστή συνεργασία που είχε με τον αρχηγό της Παναχαϊκής Νίκο Ρουμελιώτη από την κοινή τους θητεία στα εθνικά συγκροτήματα από το 2001 ως το 2007.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: "Παίζουμε όλα τα αθλήματα"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports