Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε εθελοντές αιμοδότες - Ανάμεσά τους και Πατρινοί - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε εθελ...

Σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο

Την υπηρεσία αιμοδοσίας του νοσοκομείου Ρίου μαζί με εθελοντές αιμοδότες και άλλες υπηρεσίες βράβευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ειδική τελέτη που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκρεκριμένα Τους Έλληνες Αιμοδότες, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και στελέχη του Ιατρικού και Παραϊατρικού προσωπικού σε υπηρεσίες αιμοδοσίας νοσοκομείων, που έχουν προσφέρει περισσότερες από 50 μονάδες αίμα, τίμησε την Κυριακή, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην εκδήλωση που έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης παρέστησαν ο υπουργός Υγείας Παν. Κουρουμπλής και εκπρόσωποι των υπηρεσιών αιμοδοσίας των νοσοκομείων της χώρας, οι οποίες πρωτοστατούν στην μεταστροφή των αιμοδοτών φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος σε Τακτικούς Μη Αμειβόμενους Εθελοντές Αιμοδότες και παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα ποσοστά συγκέντρωσης εθελοντικά προσφερόμενου αίματος.

Μεταξύ αυτών οι Υπηρεσίες Αιμοδοσίας στα Νοσοκομεία Παίδων «Αγια Σοφία, και «Αγλαΐα Κυριακού», Αμφισσας, Γρεβενών, Κορίνθου, «Ελπίς», «Αμαλία Φλέμιγκ», «Αγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη, «Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα, και η υπηρεσία Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο του Ρίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις