Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Όσα έγιναν στην παρουσίαση του βιβλίου της Φαίης Κοκκινοπούλου

Πάτρα: Όσα έγιναν στην παρουσίαση του βι...

Δείτε ΦΩΤΟ

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 8 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Φαίης Κοκκινοπούλου "Η εξαπάτηση και άλλες μικροσκοπικές ιστορίες" από τις εκδόσεις mamaya.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινό, μίλησαν για το βιβλίο ο κ. Ευάγγελος Μιχάλης, η κ.Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου καθώς και ο σύζυγος της κ.Κοκκινοπούλου, Αντώνης Καφετζόπουλος.

Την όλη εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Τσίχλα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κ.Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου να χαιρετίζει και να εύχεται καταρχήν καλή αρχή στον κ.Χρήστο Κασκαβέλη και την άξια και δημιουργική ομάδα των συνεργατών του, στο χώρο των εκδόσεων.

Στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά για την κ.Κοκκινοπούλου "Γράφει αναπολώντας και προσμένοντας γεμάτη πρώτα από όλα η ίδια από τις ευωδιές της γραφής της, περιγραφές με καθοριστική την αίσθηση του αυθόρμητου και με την αθωότητα που τείνει να λείψει στις μέρες μας".

Χαρακτήρισε επίσης το βιβλίο διαφορετικό και συμπλήρωσε οτι θα αγαπηθεί πολύ χάριν στην αμεσότητα και τη σπιρτόζικη γραφή της Φαίης.

Στη συνέχεια ο κ.Ευάγγελος Μιχάλης αναφέρθηκε σε κάποιες από της ιστορίες του βιβλίου καθώς και στην μοναδική γραφιστική επιμέλεια ενός "πολύ καλού από κάθε άποψη βιβλίου".

Διάβασε στη συνέχεια, όπως και ο Αντώνης Καφετζόπουλος αμέσως μετά, κάποιες από τις μικροσκοπικές ιστορίες.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η Φαίη Κοκκινοπούλου υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της και φωτογραφήθηκε μαζί με όλους τους φίλους της.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View