Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Μας βρίσκει το "Χάραμα" 20 χρόνια - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ από την έναρξη

Πάτρα: Μας βρίσκει το "Χάραμα"...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Άνοιξε το Θερινό Χάραμα την Παρασκευή 5 Ιουνίου

Η αυλόπορτα άνοιξε κι αυτό το καλοκαίρι. Τα πεζούλια άσπρισαν ξανά, τα λουλούδια (1200 τον αριθμό) στολίζουν τα σκαλοπάτια , τα μπαλκόνια και τα περβάζια, το μαγαζάκια και το περίπτερο σήκωσαν ρολά και ο Έσπερος φώτισε ξανά. Οι μουσικοί και οι ερμηνευτές ανέβηκαν πάλι στη σκηνή και η οθόνη συμπύκνωσε σε ένα βίντεο γεμάτο νοσταλγία πρόσωπα και στιγμές από την 20χρονη πορεία του.

Ανάμεσά τους και κάποιοι  που δεν βρίσκονται πια δυστυχώς στη ζωή. Ο Αλέκος Οικονόμου που μαζί με τον αδερφό του Στέφανο δημιούργησαν το Χάραμα. Ο Τάσος Τσαϊλάκης που φιλοτέχνησε αυτό το ξεχωριστό σκηνικό και ο Γιώργος Περαντάκος, ο τραγουδιστής που συμμετείχε στο καλλιτεχνικό σχήμα του πρώτου χρόνου λειτουργίας του χώρου διασκέδασης, αλλά και σε πολλά από αυτά που ακολούθησαν.

Μαζί του τότε και ο Κώστας Τσιατάς  με το μπαγλαμαδάκι του, ο οποίος τη βραδιά της φετινής έναρξης , την Παρασκευή 5 Ιουνίου,ξανανέβηκε στη σκηνή. Σε μια δυνατή στιγμή με τη δική της φόρτιση, αφού η αφιέρωση του καλλιτέχνη αφορούσε τον Αλέκο, τον Τάσο, τον Γιώργο…

Μυρτώ Καμβυσίδη

Μυρτώ Καμβυσίδη

Μυρτώ Καμβυσίδη

Γρηγόρης Πετράκος

Γρηγόρης Πετράκος

Γρηγόρης Πετράκος

Η έναρξη του προγράμματος γίνεται με Θεοδωράκη , σε μια υποβλητική εκτέλεση της «Όμορφης πόλης» για να περάσει σε "Μια πόλη μαγική" του Χατζηδάκι. Στη συνέχεια το ρεπερτόριο «ξεδιπλώνεται» ακολουθώντας έντεχνες,λαϊκές. κρητικές, παραδοσιακές ροκ και ρεμπέτικες διαδρομές του πενταγράμμου. «Οι μέλισσες», η  «Τσιγγάνα» και το «Στης Πικροδάφνης τον ανθό»  “πειραγμένα”,  «Τι λάθος κάνω», «Αιρετικό», «Αμέρικα», «Βρέχει στη φτωχογειτονιά» , «Τα κόκκινα τα μπλουζ», «Μιλώ για σένα», "Πώς να σωπάσω μέσα μου", "Ανθρώπων έργα", "Σύννεφα του γυαλού"  κ.α. σε ένα μουσικό πρόγραμμα αντιπροσωπευτικό του "Χαράματος", την επιμέλεια και την ενορχήστρωση του οποίου υπογράφει ο  Johnny Ανδριόπουλος.

Στις ερμηνείες  φέτος, όπως και πέρυσι ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έχει αποκτήσει τη δική του σύνδεση με την πόλη αλλά και η Βίκυ Καρατζόγλου. Παλιά γνώριμη και η Χρυσούλα Στεφανάκη και ο πατρινός  λαϊκός τραγουδιστής Σπύρος Πανταζόπουλος. Μαζί τους η Μυρτώ Καμβυσίδη με συνεργασίες και συμμετοχές σε συναυλίες και παραστάσεις, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης των Wedding Singers και με συμμετοχή εκτός των άλλων στους «Ήρωες» και φυσικά ο  ρεμπέτης Κώστας Τσιατάς.

Βίκυ Καρατζόγλου

Βίκυ Καρατζόγλου

Βίκυ Καρατζόγλου

Θοδωρής Μαυρογιώργης

Θοδωρής Μαυρογιώργης

Θοδωρής Μαυρογιώργης

Χρυσούλα Στεφανάκη

Χρυσούλα Στεφανάκη

Χρυσούλα Στεφανάκη

Κώστας Τσιατάς

Κώστας Τσιατάς

Κώστας Τσιατάς

Σπύρος Πανταζόπουλος

Σπύρος Πανταζόπουλος

Σπύρος Πανταζόπουλος

Την ορχήστρα αποτελούν: Χρήστος Παγκόπουλος τύμπανα, Χάρης Πεγιάζης μπάσο, Κώστας Σπυράτος κρουστά, Σταύρος Κωστής κιθάρα, Χρήστος Κυριαζής σαξόφωνο, Στέφανος Χαμαλίδης τρομπέτα, Μάριος Δημητρόπουλος πλήκτρα , Χρήστος Βασιλόπουλος μπουζούκι και Χρήστος Παναγιώτου μπουζούκι. Όλα αυτά υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Διονύση Βούλτσου.

Την αφίσα για τα 20 χρόνια Χάραμα, φιλοτέχνησε ο εικαστικός Γιώργος Μπογδανόπουλος

Γραφείο τύπου: Ρούλα Κωστακοπούλου

Ηχητική κάλυψη: Φραγκίσκος Κουλούρας

Φωτισμοί: Νίκος Βορίλας

Επικοινωνία: Emphasis adv

ΧΑΡΑΜΑ, τηλ.: 2610.671639, 2610. 672444

 

φωτό:Χρήστος Διαμαντόπουλος

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight