Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ν. Αγγελόπουλος: "Η Εθνική αποτελεί δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών μου"

Ν. Αγγελόπουλος: "Η Εθνική αποτελεί...

Τόνισε ο Πατρινός διεθνής πασαδόρος

Οι προσδοκίες του Πατρινού διεθνή Νίκου Αγγελόπουλου ταυτίζονται μ' εκείνες της Εθνικής ομάδας το φετινό καλοκαίρι, που βρίσκει τον νεαρό πασαδόρο έτοιμο να πάρει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, αλλά και «διψασμένο» να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο σε αγώνες του World League και κατά προτίμηση μπροστά στις γεμάτες εξέδρες του Αλεξανδρείου Μελάθρου...

«Η κλήση στην Εθνική ομάδα είναι παράσημο για κάθε αθλητή, ιδιαίτερα τώρα που μετά από μια δεκαετία επιστρέφουμε σ' έναν από τους κορυφαίους θεσμούς. Πιστεύω ότι κάθε Έλληνας πετοσφαιριστής θα ήθελε να είναι παρών και να βοηθήσει όσο μπορεί σ' αυτή την προσπάθεια που γίνεται.

Για μένα προσωπικά είναι μια δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών μου, αλλά παράλληλα είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να κάνω το επόμενο βήμα, να εξελιχθώ και μέσα από αυτή την εξέλιξη να βοηθήσω την Εθνική ομάδα», τόνισε ο 26χρονος παίκτης.

Σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική ομάδα στη Σμύρνη και θα αποτελέσουν πρόβα τζενεράλε ενόψει του World League, o Πατρινός πασαδόρος σχολίασε:

«Θα είναι τα πρώτα φιλικά που θα δώσουμε πλήρεις, ίσως λοιπόν να μην εμφανιστούμε τόσο έτοιμοι από πλευράς αγωνιστικής απόδοσης. Είναι όμως πολύ χρήσιμα τεστ και φυσικά αυτά τα παιχνίδια τα περιμένουμε και εμείς πώς και πώς, γιατί καλή είναι η προπόνηση, αλλά ο αθλητής θέλει να παίζει και να εφαρμόζει μέσα σε συνθήκες αγώνα τα στοιχεία πάνω στα οποία δουλεύει κάθε μέρα».

Ο Νίκος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε επίσης με κολακευτικό τρόπο στα βήματα προόδου που γίνονται σε οργανωτικό επίπεδο και επιτρέπουν έναν πιο μακρόπνοο σχεδιασμό για το μέλλον:

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια υπήρχαν αρκετές δυσκολίες στο οργανωτικό κομμάτι. Στερούμασταν κάποια βασικά πράγματα. Πλέον όμως είναι φανερό ότι γίνεται από όλους, διοίκηση και προπονητικό τιμ, μια μεγάλη προσπάθεια για καλυφθούν οι ανάγκες.

Για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό ακούσαμε για μακροπρόθεσμους στόχους, πράγμα που δείχνει από μόνο του μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Δείχνει επίσης ότι η κατάσταση είναι αρκετά γόνιμη, ώστε να μπορούμε να θέσουμε κάποιους στόχους για το μέλλον, ενώ τα προηγούμενα χρόνια κάναμε σχέδια μόνο για τα επόμενα τρία - τέσσερα παιχνίδια».

Κλείνοντας, ο 26χρονος πασαδόρος εξέφρασε την ευχή να παίξει η Εθνική ομάδα μπροστά σε γεμάτες εξέδρες στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο 2ος γύρος του Ομίλου G του World League, από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου.

«Η στιγμή που μπήκαμε στο Παλέ ήταν ξεχωριστή για όλα τα παιδιά. Το φανταστήκαμε με γεμάτες εξέδρες και ελπίζουμε να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιθυμία μας. Το να παίζεις σ' ένα μεγάλο γήπεδο δεν αποτελεί βάρος για μας. Αντίθετα, μας δίνει μια επιπλέον ώθηση. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος, για να του παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και να τον κάνουμε να ξαναέρθει και την επόμενη φορά».

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια των αγώνων πωλούνται από σήμερα Πέμπτη (4/6) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΕΠΕΣΘ (08:00 - 15:00) από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Παπασωτηρίου και τα καταστήματα Public, ενώ θα πωλούνται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα viva.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 6, 8, 12 και 18 ευρώ τα διακεκριμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ανόρθωση ο Νίκος Αγγελόπουλος

MVP o Νίκος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports