Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σταθάκης: Επιδιώκουμε καλύτερους όρους για τις ιδιωτικοποιήσεις

Σταθάκης: Επιδιώκουμε καλύτερους όρους γ...

«Σε αεροδρόμια και λιμάνι του Πειραιά»

Το θέμα των εν εξελίξει ιδιωτικοποιήσεων αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης, η οποία επιδιώκει να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε όρους που μπορούν να διασφαλίσουν το δημόσιο συμφέρον, δήλωσε από τα Χανιά ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού και Ναυτιλίας Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος συναντήθηκε στο αεροδρόμιο της πόλης με τη διοίκηση και το προσωπικό του αερολιμένα.

Η ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, μεταξύ των οποίων είναι και το «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», βρέθηκε μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συνάντησης, με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων στο αεροδρόμιο, Μανώλη Αρμουτάκη, να επισημαίνει ότι οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια έχουν ταχθεί κατά του σχεδίου.

Ο κ. Σταθάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση κληρονόμησε δυο εν εξελίξει ιδιωτικοποιήσεις, των αεροδρομίων και του λιμανιού του Πειραιά και έχει ανοίξει κύκλο διαπραγματεύσεων και διάλογο, προκειμένου στους τρέχοντες διαγωνισμούς να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε όρους που μπορούν να διασφαλίσουν το δημόσιο συμφέρον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά