Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ο τίτλος βάφτηκε "κόκκινος" στις γυναίκες

Πόλο: Ο τίτλος βάφτηκε "κόκκινος&qu...

Νίκησε τυπικά με 10-4 τη Βουλιαγμένη που αποχώρησε από τον τελικό

Ο Ολυμπιακός είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, κατακτώντας το 17ο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη στέφονται πρωταθλήτριες για δεύτερη συνεχόμενη φορά, μετά και την περσινή κατάκτηση του τίτλου, ενώ είναι το 6ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-4 του ΝΟ Βουλιαγμένης της Πατρινής Αγγελικής Γερόλυμου, στο κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», στον 5ο τελικό, των μεταξύ τους παιχνιδιών.

Το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης Κώστας Δήμου, είχε φραστικό επεισόδιο με κάποιον από τις κερκίδες των επισήμων, κοντά στον πάγκο της ομάδας του. Παρά τις διαβουλεύσεις και την προσπάθεια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης αποχώρησε από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 4.58 αποβλήθηκε η δεύτερη προπονήτρια του ΝΟ Βουλιαγμένης Κική Λιόση, με κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία. Στο 3.01, η ομάδα του ΝΟΒ ζήτησε από τους διαιτητές τμήμα των επισήμων που ήταν κοντά στον πάγκο και παράλληλα προς αυτήν να εκκενωθεί.

Οι διαιτητές έπραξαν αυτό, όπως και πρότειναν να μεταφερθούν οι πάγκοι προς τη μεριά της γραμματείας. Και ενώ ο αστυνομικός διευθυντής εγγυήθηκε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μέχρι τέλους, παρόλα αυτά, ο ΝΟΒ αποχώρησε. Μετά την παρέλευση των 20 λεπτών, όπως ο κανονισμός ορίζει, οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνα σε βάρος του ΝΟ Βουλιαγμένης. Η αρχηγός του ΝΟΒ Αντιγόνη Ρουμπέση, μετά την παρέλευση των 40 λεπτών από τη διακοπή του αγώνα. Ακολουθεί συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών».

Ο αγώνες κατακυρώθηκε με 10-4 υπέρ των γηπεδούχων και ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στις νταμπλούχες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η περιφέρεια, με κύρια απειλή την Άλκηστη Αβραμίδου και η φουνταριστός Αλεξάνδρα Ασημάκη των ερυθρόλευκων λειτούργησαν καταλυτικά, ώστε η πλάστιγγα να γείρει υπέρ του Ολυμπιακού και ο τίτλος να «κοκκινίσει». Το  παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς πέρα από το 2-1 του πρώτου οκταλέπτου, ο Ολυμπιακός έδειξε αποφασισμένος για τη νίκη, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στις φιλοξενούμενες του ΝΟ Βουλιαγμένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Έτοιμη να το "σηκώσει" η Γερόλυμου με την Βουλιαγμένη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports