Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξανάρχεται στο act της Πάτρας η ευρηματική παιδική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το Mυστικό κουτί των Ήχων»

Ξανάρχεται στο act της Πάτρας η ευρηματι...

Στις 6 και 7 Ιουνίου - Θα παιχθεί και στη γειτονική Ναύπακτο

Η παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο κύριος ΚΙΧ και το Mυστικό κουτί των Ήχων» επιστρέφει στο θέατρο Act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα το Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7 Ιουνίου 2015 για 2 παραστάσεις στις 18.30 το απόγευμα. Επίσης θα δοθεί και μία παράσταση στη γειτονική Ναύπακτο το Σάββατο 6/6 στις 12 το μεσημέρι στο «Τεχνουργείον» στην οδό Δ. Πλαστήρα 48 στο Γρίμποβο.

Την ευφάνταστη παράσταση του Κυρίου Κιχ έχει στήσει η ομάδα Κοπέρνικος.

Η ομάδα «Κοπέρνικος», γνωστή τα τελευταία χρόνια για την πλούσια δράση της στο χώρο του θεάτρου για παιδιά (παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κ.α.), παρουσίασε την συγκεκριμένη παιδική θεατρική δουλειά και στη Θεσσαλονίκη στο ΑΘΗΝΑΙΟΝ στην οδό Βασ. Ολγας 35.

«Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!»

Ο βραβευμένος με Α’ Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου μαζί με τον ταλαντούχο ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου, μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο 200 παραστάσεων για δυο συνεχείς χρονιές στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με πάνω από 20.000 θεατές να την έχουν παρακολουθήσει στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας όπου περιόδευσε (Πάτρα – στο act, Τρίπολη, Καλαμάτα, Ρόδος, Λευκάδα, Πάρος, Νάξος κ.α.) έρχεται και πάλι στην Πάτρα.

Η ευρηματική αυτή παράσταση της ομάδας Κοπέρνικος  χρησιμοποιεί μοναδικά τη θεατρική αφήγηση με τη σωματική παντομίμα όπου, σε συνδυασμό με τους προηχογραφημένους ήχους, δημιουργώντας ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα παιδιά διακρίνουν τα μουσικά ηχοχρώματα και ωθούνται να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο. Ταυτόχρονα συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο ΚΙΧ και βοηθώντας τον να ξεπεράσει τα προβλήματα που ανακύπτουν και να νικήσει τον φοβερό Μουσικόδοντα!

Πάντα με βασικά της υλικά το χιούμορ, την περιπέτεια και τους ήχους, η παράσταση αυτή υπόσχεται να μαγέψει και να εντυπωσιάσει μικρούς αλλά και μεγάλους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παίζουν: ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου,ο  Άγγελος Αγγέλου & ο Φοίβος Συμεωνίδης (β’ διανομή).

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη

Επιμέλεια μουσικής – Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου

Χορογραφίες: Θάνος Δασκαλόπουλος

Κίνηση: Λευτέρης Ελευθερίου

Σκηνοθεσία – Σκηνικά – Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος

Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Φωτογραφίες: Γιάννης Σταθόπουλος

Video: Χρήστος Μασσαλάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture