Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μπάσκετ: Άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Επικράτησε στο ΣΕΦ με 92-57

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα για δεύτερη διαδοχική φορά τον Αρη στο ΣΕΦ με 92-57,  έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α1 και απέχει μία νίκη από την πρόκρισή του στους τελικούς της διοργάνωσης.

Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη (2/06) στο «Αλεξάνδρειο», όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να κάνουν το sveep, ενώ η ομάδα του Πρίφτη θα προσπαθήσει για την έκπληξη.

Ο Ολυμπιακός έκανε και πάλι επίδειξη δύναμης απέναντι στους Θεσσαλονικείς, που όπως και την περασμένη Τετάρτη δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστικοί.

Με εξαιρετική άμυνα και με... πολυφωνία στην επίθεση η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επέβαλλε από την αρχή το ρυθμό της κι έφτασε πολύ εύκολα σε μία ακόμη επιβλητική νίκη.

Πρίντεζης (14π.), Λοτζέσκι (13π.), Πέτγουεϊ (13π.) και Σπανούλης (12π.) σημείωσαν διψήφιο νούμερο πόντων για τους γηπεδούχους, ενώ Βεζένκοφ (17π.) και Τόμας (15π.) ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η κυριαρχία των παικτών του Ολυμπιακού σε όλους τους τομείς ήταν απόλυτη. Οι Πειραιώτες τελείωσαν το ματς με 23 ασίστ, 13 κλεψίματα και 13 λάθη έναντι των 11 ασίστ, 19 λαθών και 8 κλεψιμάτων του Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο κόντρα στον Άρη

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports