Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ένα βήμα πριν τον τίτλο ο Ολυμπιακός - Αυτή τη φορά κέρδισε δύσκολα (8-7) τον Παναθηναϊκό

Πόλο: Ένα βήμα πριν τον τίτλο ο Ολυμπιακ...

Πιο κοντά στο νταμπλ ο Κολόμβος - Κορυφαίος ο Καραμπέτος

Καμία σχέση με τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών (όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με περίπατο) δεν είχε ο αποψινός δεύτερος τελικός των πλέι οφ της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον εδρούχο Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Το ματς αυτή τη φορά δικαιολόγησε το χαρακτηρισμό του ως ντέρμπι αιωνίων, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε έστω και δύσκολα να επικρατήσει στο τέλος με 8-7, να διατηρήσει το απόλυτο στη σεζόν, έκανε το 2-0 στις νίκες και θέλει μία ακόμα την προσεχή Τρίτη (20.30) στο κολυμβητήριο του Πειραιά για να αναδειχτεί πρωταθλητής και νταμπλούχος, διατηρώντας τα σκήπτρα. Σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού την Τρίτη, η σειρά θα πάει σε τέταρτο αγώνα την Πέμπτη στο Ιλίσιο.

Ο Παναθηναϊκός, με τη στήριξη των οπαδών του, που κατέκλυσαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου, με παίκτες γεμάτους πάθος και με πολύ δυνατή και σκληρή άμυνα, που είχε το ρίσκο των αποβολών, αλλά και τον Πατρινό τερματοφύλακά του Καραμπέτσο πάλι σε μεγάλη μέρα, κατάφερε να περιορίσει τη δεινότητα των ερυθρολεύκων στο σκοράρισμα (6/13 π.π. είχε ο Ολυμπιακός) και να μένει κοντά στο σκορ.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 4-2 και 6-4, αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε αντίστοιχα σε 4-4 και 6-6 (ο Θεοδωρόπουλος 6.21 πριν από το φινάλε). Με γκολ των Βλαχόπουλου (κορυφαίος σκόρερ με τρία γκολ) και Μάλιαρακ, όμως, ο Ολυμπιακός ξαναπήρε προβάδισμα δύο γκολ και απλά οι πράσινοι μείωσαν, 33 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, στο τελικό 7-8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη ισχύος στον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports