Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διήμερη περιοδεία του υφυπουργού Τέρενς Κουίκ σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Διήμερη περιοδεία του υφυπουργού Τέρενς ...

Ο Υφυπουργός επικρατείας θα συναντηθεί αρχικά με τον Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Κολοκοτσά

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 30/5/2015 διήμερη περιοδεία στην Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 14:00, ο Υφυπουργός Επικρατείας θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Κολοκοτσά στο Δημαρχείο, όπου θα παρευρίσκεται για να τον υποδεχθεί και ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, Καμπίτσης Θοδωρής.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19:30 ο Τέρενς Κουίκ θα παρακολουθήσει τις Εκδηλώσεις Παιδικής Γκιόστρας και την Παρέλαση από τους Άγιους Σαράντα, με κατάληξη στην Στήλη των Πεσόντων, όπου θα αγωνιστούν οι μικροί Ιππότες.

Την «Γκιόστρα Ζακύνθου 2015» συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, στα πλαίσια ανταλλαγών των αδελφοποιημένων πόλεων Ζακύνθου - Σουλμόνα Ιταλίας και Ζακύνθου - Καστέλο του Σεραβάλε του Σαν Μαρίνο.

Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων, το βράδυ στις 22:00, ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ θα παρακαθίσει στο δείπνο, με το οποίο θα ολοκληρωθεί τυπικά το διεθνές Συνέδριο εργασίας με θέμα το ελαιόλαδο.

Την Κυριακή (31/5/2015) το πρωί ο Τέρενς Κουίκ θα αναχωρήσει για την Κεφαλονιά, όπου στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «ΜΟΙΚΗ» στο Αργοστόλι.

Ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συναντήσεις εργασίας με στελέχη και μέλη των τοπικών Συντονιστικών ΑΝΕΛ και στην Ζάκυνθο, όπως και στην Κεφαλονιά.

Την Κυριακή το απόγευμα, στις 16:00, ο Υφυπουργός Επικρατείας θα επισκεφθεί το Φισκάρδο και μετά θα αναχωρήσει για την Λευκάδα, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πολιούχου Λευκάδας Υπεραγίας Θεοτόκου «Φανερωμένης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις