Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο «σφαγέας με το πριόνι» ετοιμάζεται πάλι στην Πάτρα

Ο «σφαγέας με το πριόνι» ετοιμάζεται πάλ...

Του Γιώργου Μόσχου

Ο «σφαγέας με το πριόνι» των δένδρων της Πάτρας, αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος με τον αρμόδιο Διευθυντή του τμήματος του Δήμου Πατρέων, μετά το τελευταίο του «κατόρθωμα», την πρόσφατη κοπή του πλατάνου ζωής μισού αιώνα, στο Καφέ Τάσσος, στη συνοικία Σύνορα και λόγω του ότι δεν υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις, επιχειρεί οικολογικό έγκλημα κατά της υπεραιωνόβιας κουκουναριάς της Αρόης. Εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τα συμφέροντα ΙΧδων που αναζητούν χώρο παρκαρίσματος.

Τη σφαγή της κουκουναριάς, που επιχείρησε αδόξως να επιτελέσει ο αντιδήμαρχος της παράταξης Δημαρά, για εσωτερικούς λόγους προβαδίσματος στην αρχηγία της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα», αναλαμβάνει ο «σφαγέας» του πρασίνου της δημοτικής Αρχής του ΚΚΕ.

Θέτει το θέμα στην 13η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα συνέλθει στην αίθουσα του κτιρίου Λαδόπουλου, στις 3 Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 το πρωί.

Στην εισήγηση των θεμάτων που θα εξετάσει η εν λόγω Επιτροπή, κατέχει αύξοντα αριθμό 20 και συμπεριλαμβάνεται μεταξύ πέντε περιπτώσεων κοπής δένδρων.

΄Ητοι:

1. Κοπή δέντρων επί του πεζοδρομίου της οδού Φλέμινγκ 5 & Αροανείων (εισηγητής: Παύλος Στάμος- Αντιδήμαρχος, Κων/νος Γεωργίου- Αρμόδιος Διευθυντής).

2. Κοπή δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Πατρέων - επί του πεζοδρομίου της οδού Αυστραλίας 100 και Πορφυροπούλου (εισηγητής: Παύλος Στάμος- Αντιδήμαρχος, Κων/νος Γεωργίου- Αρμόδιος Διευθυντής).

3. Κοπή δέντρων εντός του προβλεπόμενου πεζόδρομου «Ελευθερίου Βενιζέλου» στα Βραχναίϊκα Πατρών (εισηγητής: Παύλος Στάμος- Αντιδήμαρχος, Κων/νος Γεωργίου- Αρμόδιος Διευθυντής).

4. Κοπή δέντρων στην οδό Αυγής 5 & Τηλεφού 16 στην Εγλυκάδα (εισηγητής: Παύλος Στάμος- Αντιδήμαρχος, Κων/νος Γεωργίου- Αρμόδιος Διευθυντής).

5. Κοπή δέντρου - κουκουναριάς επί της οδού Αρόης 5 (εισηγητής: Παύλος Στάμος- Αντιδήμαρχος, Κων/νος Γεωργίου- Αρμόδιος Διευθυντής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις