Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Αγρίνιο τιμώμενη περιοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ταιπέι

Το Αγρίνιο τιμώμενη περιοχή στη Διεθνή Έ...

Το διάστημα από 24-27 Ιουνίου 2015

Ενόψει της συμμετοχής του Δήμου Αγρινίου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “International food show Taipei 2015” που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν στη Ταϊπέι, στην Άπω Ανατολή από 24-27 Ιουνίου 2015,  ο Δήμος Αγρινίου καλεί τις επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων του αγροτικού τομέα που επιθυμούν να τοποθετηθούν τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου στο τηλ. 26413 63550 ή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο  Γιώργο Μελιάδη  στο τηλ 6947709233.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων Ποτών της Ασίας, την 3η μεγαλύτερη στον κόσμο και η συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιείται  μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Ανάπτυξης της Ταϊβάν, μέσω της Πρεσβείας της Ταιβάν στην Ελλάδα.

Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει για 1η φορά στη διεθνή έκθεση, με αντιπροσωπεία του Δήμου και επικεφαλής τον  Αντιδήμαρχο Toπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Γιώργο Μελιάδη.

Ο Δήμος Αγρινίου και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας-ως τιμώμενη περιοχή- έχει εξασφαλίσει τη χρήση ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου στην έκθεση και την προβολή της παρουσίας της μέσω συγκεκριμένου Media Plan (Prοmo Pavilion Display Case, e-promotion.Κάλυψη από ΜΜΕ, θεσμικές Επιχειρηματικές συναντήσεις).

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι  συζητήσεις που κάναμε το προηγούμενο διάστημα με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταϊβάν) κ. Kuo-Boug Chang και στελεχών της Πρεσβείας της Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας), απέδωσαν . Θεωρώ πως η συμμετοχή μας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “International food show Taipei 2015”   μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας.

Έχουμε εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα στην περιοχή μας, οι παραγωγοί και οι επιχειρηματίες με τη συνδρομή  και του δήμου, είμαι σίγουρος πως μπορούν  να κατακτήσουν τις αγορές της ΝΑ Ασίας.» ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις