Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κινδυνεύουν μεγάλα έργα υποδομής λόγω απουσίας ρευστότητας - Καθυστερήσεις και κίνδυνοι διακοπής

Πάτρα: Κινδυνεύουν μεγάλα έργα υποδομής ...

Πληροφορία και για την Κανακάρη

Οριακά και με καθυστερήσεις εξελίσσονται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πολλά από τα έργα που εκτελούνται στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας λόγω της έλλειψης ρευστότητας και της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. Μάλιστα σήμερα διέρρευσε η πληροφορία ότι σταμάτησε η εκτέλεση της διάνοιξης της Κανακάρη καθώς ο εργολάβος δεν έχει πληρωθεί.

Πάντως μέχρι περίπου τις 15:00 ο αρμόδιος Αντιδήμαρος Πατρέων Πάυλος Στάμος δεν είχε σχετική ενημέρωση. Πάντως η έλλειψη ρευστότητας φαίνεται πως δημιουργεί πολλά προβλήματα στην πρόοδο των εργασιών σε υποδομές που συγχρηματοδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ καθώς η χώρα αδυνατεί να βάλει το μερίδιο που της αναλογεί με αποτέλεσμα να μην εκταμιεύονται ούτε και τα χρήματα που προέρχονται από την Ε.Ε.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος η ανησυχία και η ανασφάλεια των εργολάβων για τις εξελίξεις ουσιαστικά δεν τους επιτρέπει να πάρουν την απόφαση να βάλουν τα απαιτούμενα χρήματα από «την τσέπη» τους με αποτέλεσμα τα πράγματα να μην κυλούν ομαλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ζήτημα έχει ανακύψει με το υπό ανέγερση κτίριο των «Μαχητών», τους δρόμου που οδηγεί στην Χαλανδρίτσα, ενώ θέματα προκύπτουν συνεχώς και με την Ολυμπία Οδό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις