Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Eκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της Ντέπης Μαντά αυτή την Κυριακή

Eκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της Ντέπης...

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινόν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Ήταν Ιούνιος του 2014 όταν η αγαπητή Πατρινή επιχειρηματίας Ντέπη Μαντά, σύζυγος του επιχειρηματία Νίκου Μαντά έφυγε από τη ζωή.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο της, η οικογένεια της, το βιβλιοπωλείο Discover και οι φίλοι της θα διοργανώσουν μία εκδήλωση αυτή την Κυριακή 31 Μαίου 2015 μετά τις 20.00 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινόν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Η θανούσα ήταν επί σειρά ετών η ψυχή του βιβλιοπωλείου "Discover", στην οδό Πατρέως.

Η Ντέπη Μαντά ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και είχε ενεργή ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Eίχε κάνει σπουδές στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ όπου είχε αποφοιτήσει το 1970 από το Πανεπιστήμιο του Dallas παίρνοντας πτυχίο BA Art History, Interior Architectural Design.

Για την αείμνηστη Ντέπη Μαντά, την ψυχή του βιβλιοπωλείου Discover, με αφορμή την συμπλήρωσης ενός έτους από την απρόσμενη φυγή της, στην τιμητική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί, θα μιλήσουν η Ειρήνη Λιάμπα, ψυχολόγος και ο Κώστας Λογαράς, καθηγητής φιλόλογος, συγγραφέας.

Θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση η Πατρινή ερμηνεύτρια Δώρα Πετρίδη στο τραγούδι με την συνοδεία του Γιώργου Δίπλα στο πιάνο σε αγαπημένα κομμάτια της Ντέπης Μαντά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί video που ετοίμασε ο Χρήστος Τσάμης, μία φωτογραφική διαδρομή στη ζωή της και στους χώρους που πέρασε και θα μιλήσουν για την ίδια, άνθρωποι των γραμμάτων καθώς και δικοί της άνθρωποι.

Λόγια αγάπης γραμμένα από ξεχωριστούς φίλους της όπως και σκέψεις και συναισθήματα από κείμενα της Ντέπης, θα διαβάσουν οι κυρίες Μαίρη Σιδηρά και Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture