Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάλη: Δύο χάλκινα μετάλλια για τους Πατρινούς

Πάλη: Δύο χάλκινα μετάλλια για τους Πατρινούς

Συνεχίζουν τις επιτυχίες

Με δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν οι τρεις Πατρινοί αθλητές που συμμετείχαν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2015 Ελευθέρας Πάλης Παμπαίδων Α (γεννηθέντες 00-01) και Β (γεννηθέντες 02-03).

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης (Β ΔΑΚ), 8 και 9 Μαΐου 2015 και την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές των συλλόγων Πολυνίκη και Ολύμπια Club Γιώργος Ραλλης και Ζαφείρης Ρέλλος αντίστοιχα. Και οι τρείς αθλητές είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση για την τελική φάση στους Β' προκριματικούς Αγώνες (Νοτίου Ελλάδος) στις 26 Απριλίου 2015 στο 3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.

Να σημειωθεί ότι στην τελική φάση του πανελληνίου οι καλύτεροι αθλητές από την Νότια και τη Βόρεια Ελλάδα διασταυρώνονται για την τελική κατάταξη και την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Για την ηλικιακή κατηγορία παμπαίδων Α, ο αθλητής του Ολύμπια Club Αλέξανδρος Νάνο κατέκτησε την 3η πανελλήνια θέση και χάλκινο μετάλλιο στα 66 κιλά, ενώ ο Γιώργος Κάραλης (Ολύμπια Club) στα 59 κιλά, παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια κατακτώντας τελικά την 5η θέση. Τέλος για την ηλικιακή κατηγορία των παμπαίδων Β, ο αθλητής του Πολυνίκη Πατρών Ορέστης Παπαθανασόπουλος κατέκτησε την 3η πανελλήνια θέση και χάλκινο μετάλλιο στα 47 κιλά.

Οι επιτυχίες των ανωτέρω αθλητών επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στους παλαιστικούς συλλόγους της πόλης μας και αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Παπαθανασόπουλο είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που κατακτά μετάλλιο σε τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος καθώς και πέρυσι είχε κατακτήσει και πάλι την τρίτη θέση με χάλκινο μετάλλιο.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους στήριξαν την συμμετοχή των νέων αυτών αθλητών και πιο συγκεκριμένα τους Ζώη Ακράτο Sol de la Arena Café - Bar, Μιχάλη Νικολόπουλο Ψησταριά «ο Γιάννης», Βασίλη Πράπα ZiZu Café & Le Patron Café και Διονύση Μιχόπουλο Duexiles Café. Στη φωτογραφία οι προπονητές Γιώργος Ράλλης και Ζαφείρης Ρέλλος με τους συμμετέχοντες αθλητές Γ. Κάραλη, Α. Νάνο και Ο. Παπαθανασόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports