Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην τοπική Αγίας Τριάδας της ΝΔ ο Κώστας Χριστόπουλος

Στην τοπική Αγίας Τριάδας της ΝΔ ο  Κώστ...
Πετρή Σμαρώ

Επαφές του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων με "γαλάζια" στελέχη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο το απόγευμα από την Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Αγίας Τριάδος - Συνόρων συνάντηση μελών της τοπικής με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων και επικεφαλή του συνδυασμού ¨Νέοι άνθρωποι – Νέα Πόλη” Κώστα Χριστόπουλο.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός τους υποψηφίου Δημάρχου και: ο Βουλευτής  Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος (ο οποίος είναι από τα ιδρυτικά μέλη της τοπικής οργάνωσης), το μέλος της ΝΟΔΕ και υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης Νίκος Καρατζάς, ο νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Χαρ. Μπακόπουλος, οι δημ. σύμβουλοι και εκ νέου υποψήφιες Αναστασία Μανωλοπούλου και Αρίστη Ιγγλέση και ο υποψήφιος δημ. Σύμβουλος Γ. Μόσχος.

Στην συνάντηση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Τ.Ο. κ. Θ. Σιώρος ο οποίος επεσήμανε ότι θα πρέπει οι υποψήφιοι  να σκύψουν στα προβλήματα της  περιοχής και οι Πατρινοί θα πρέπει να δώσουν την ψήφο τους και να εκλέξουν έναν Δήμαρχο νέο, ικανό, εργατικό που θα έχει όρεξη να τρέξει και να εργαστεί για την πόλη και τους πολίτες, στοιχεία που συγκεντρώνει το πρόσωπο του Υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Χριστόπουλου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Χριστόπουλος, τόνισε πως οι σχέσεις του με την συγκεκριμένη τοπική οργάνωση είναι ιδιαίτερες και  στενές από την εποχή ακόμη  που υπήρξε πρόεδρος της νεολαίας, αλλά και αντιδήμαρχος επί δημαρχίας  Ε. Φλωράτου όπου πολλές φορές είχε συνεργαστεί με τα μέλη της τοπικής αλλά και τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα της συνοικίας. Και τέλος πως είναι η ώρα οι Πατρινοί να δώσουν την ευκαιρία σε ανθρώπους που έχουν όρεξη και ικανότητες να δουλέψουν για την πόλη.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στα μέλη της τοπικής τόνισε: “Θέλετε αυτοδιοικητικούς άρχοντες ελεγχόμενους από την κυβέρνηση ή θέλετε αυτοδιοικητικούς άρχοντες χωρίς εξάρτηση από την κυβέρνηση; Που θα απαιτούν και δεν θα επαιτούν; Εγώ προσωπικά θέλω αυτούς που είναι μαζί με την τοπική κοινωνία, την τοπική κοινωνία συσπειρωμένη γύρω τους ούτως ώστε τελικά ο κόσμος να είναι αυτός που θα κερδίσει. Έχω να πω ότι το βράδυ των εκλογών θα γίνει η “σούμα” - πολιτικό ταμείο. Τι ακριβώς θέλετε; Να νιώσει η Κυβέρνηση ευχαριστημένη από την ετυμηγορία του λαού ή να νιώσει “ζεματισμένη”;

Με το μνημόνιο δυστυχώς δεν μηδενίζουν το έλλειμμα. Τους λέμε να πετάξουν τον  τρύπιο κουβά και να χρησιμοποιήσουν  αντλία  για να αδειάσει η βάρκα  και να μην βουλιάξει τελικά. Και αυτοί μας λένε...”δεν γίνονται τέτοια πράγματα”...”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις