Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κνωσός: Τραυματίστηκαν τουρίστες από κεραυνό! - Χαροπαλεύει μια γυναίκα - Μπροστά στα μάτια γνωστών ΠΑΤΡΙΝΩΝ το συμβάν - ΦΩΤΟ

Κνωσός: Τραυματίστηκαν τουρίστες από κερ...

Στην Κρήτη

13:25 Μπροστά στα μάτια Πατρινών έγινε το πρωί της Παρασκευής το ατύχημα με τον κεραυνό στην Κνωσό που τραυμάτισε Ρώσους τουρίστες, μεταξύ των οποίων και μια έγκυος γυναίκα.

Στον Αρχαιολογικό χώρο εκείνη την ώρα βρισκόταν ο συμπολίτης δημοσιογράφος Δημήτρης Αβραμίδης με την σύζυγό του ενώ λίγο νωρίτερα την Κνωσό είχε επισκεφθεί και ο επίσης συμπολίτης δημοσιογράφος Μιχάλης Βασιλάκης με την οικογένειά του.

Η τρομάρα που πήραν όλοι οι παραβρισκόμενοι ήταν μεγάλη, ευτυχώς πάντως οι συμπολίτες είναι καλά στην υγεία τους.

Να σημειωθεί ότι έχουν επισκεφθεί την Κρήτη για να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών η οποία διεξάγεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί.

 

12:20 Κεραυνός τρόμαξε γκρουπ Ρώσων τουριστών που περιηγούνταν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού στην Κρήτη.

Στο σημείο σπεύδουν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν έξι Ρώσους τουρίστες που τραυματίστηκαν έξι Ρώσοι τουρίστες, ενώ ξεναγούνταν στο χώρο.

Οι τουρίστες, μετά από κεραυνό που έπεσε, τρόμαξαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο και έπεσαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά. Κάποιοι έχασαν τις αισθήσεις τους, αλλά ευτυχώς επανήλθαν γρήγορα, ενώ μία τουρίστρια φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρότερα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretalive.gr, στην τουρίστρια, 46 ετών, τρεις γιατροί έκαναν ανάνηψη και την επανέφεραν, ενώ όπως έγινε γνωστό η γυναίκα είναι έγκυος.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ CRETAPOST.GR

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις