Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ που μετατράπηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο για τον τραυματισμένο Αμπνταλάχ από το Σουδάν-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ πο...

Τον βοηθούν να βγει στον ήλιο οι ομοεθνείς του στον πρόχειρο καταυλισμό της Πειραϊκής Πατραϊκής

Μια ακόμη ιστορία στις παρυφές των σημείων που έχουν βρει κατάλυμμα οι μετανάστες της Πάτρας συγκλονίζει.

Η ιστορία αποκαλύπτεται απο τον συμπολίτη Οδυσσέα Ξεριζωτή, ο οποίος σε πρόσφατη "φωτογραφική" επίσκεψή του σε έναν απο τους πρόχειρους καταυλισμούς της Πάτρας, είδε απο κοντά τον τραυματισμένο Αμπνταλάχ από το Σουδάν, να μεταφέρεται απο τους ομοεθνείς του με... ένα αυτοσχέδιο καροτσάκι απο super market.

Όταν έχει ήλιο, μεταφέρεται με αυτό το καροτσάκι που πήραν οι μετανάστες από super market (ήταν χαλασμένο). Ο άτυχος Σουδανός έχει τραυματιστεί και χειρουργηθεί στη λεκάνη.

Οπως λέει ο Οδυσσέας Ξεριζωτής "σήμερα δυστυχώς βλέπουμε πολλά νέα και μορφωμένα Ελληνοπούλα να φεύγουν για το εξωτερικό , μια άλλη μορφή μεταναστεύσεις ! Εάν κάποιος μπορεί να προσφέρει ένα απλό αναπηρικό καροτσάκι έστω και μεταχειρισμένο να απαλύνουμε το πόνο ενός συνανθρώπου μας . Η ανθρωπιά δεν έχει χρώμα ούτε θρησκεία .

Μετά από επίσκεψη σε καταυλισμούς μεταναστεύων στην νοτια πλευρά της Πάτρας πραγματικά είδα μια άλλη Πάτρα . Απάνθρωπες συνθήκες διαβιώσεις ζουν ανθρώπινες ψυχές στο σκοτάδι πίνοντας ακόμα και μη πόσιμο νερό με όλα τα συνεπακόλουθα .

Αυτό που πραγματικά με σόκαρε βλέποντας ένα αυτοσχέδιο αναπηρικό καροτσάκι από σουπερμάρκετ για να βγάζουν της ηλιόλουστες μέρες τον τραυματισμένο Αbdalah από το Σουδάν που έχει τραυματιστεί και χειρουργηθεί στην λεκάνη .

Σήμερα δυστυχώς βλέπουμε πολλά νέα και μορφωμένα Ελληνοπούλα να φεύγουν για το εξωτερικό , μια άλλη μορφή μεταναστεύσεις !

Εάν κάποιος μπορεί να προσφέρει ένα απλό αναπηρικό καροτσάκι έστω και μεταχειρισμένο να απαλύνουμε το πόνο ενός συνανθρώπου μας .

Η ανθρωπιά δεν έχει χρώμα ούτε θρησκεία .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις