Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ο Κωστής Μαραβέγιας - Μaraveyas Ilegal στις 5 Ιουνίου 2015 live στην Πάτρα

Ο Κωστής Μαραβέγιας - Μaraveyas Ilegal σ...

Στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία) στην Ακτή Δυμαίων

Στην Πάτρα θα βρεθεί στις 5 Ιουνίου 2015 για μία ξεχωριστή όπως αναμένεται live μουσική εμφάνιση στα Παλαιά Σφαγεία, στην Ακτή Δυμαίων ένας πολύ συμπαθής ερμηνευτής ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος ως γνωστό κατάγεται από το γειτονικό Αγρίνιο.

Μία μέρα νωρίτερα ο Κωστής Μαραβέγιας θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο ενώ από τις 11 Ιουνίου και μετά έχει προγραμματίσει συναυλίες στην Γερμανία αρχίζοντας από το Βερολίνο. Στο μεταξύ η συναυλία του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για τις 26 Ιουνίου έγινε μέσα σε 2 μέρες sold-out κι έτσι μετά από συνεννόηση με το Μέγαρο Μουσικής, όπως ο ίδιος με χαρά ανακοίνωσε στην σελίδα του στο facebook, δόθηκε και δεύτερη μέρα!

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Μaraveyas Ilegal) λοιπόν θα βρεθεί στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία) την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015. Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ. Οι σχετικές αφίσες ήδη φιγουράρουν σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Μετά από τις δύο sold out συναυλίες του στην Αθήνα στο Βοτανικός Live Stage, επισκέπτεται την Πάτρα για μια μοναδική συναυλία και μουσική βραδιά με την γνωστή ενέργεια και παλμό του Κωστή Μαραβέγια και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα. Αναμένεται να είναι μία εκρηκτική live παράσταση με βασικό μήνυμα τη μουσική, τη χαρά και την ελπίδα!

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι, ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας”, με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα,πλήκτρα), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Σταρίδας (τρομπόνι), Αντώνης Ανδρέου (Τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Κωσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο), όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο 41χρονος μουσικός και ερμηνευτής Κωστής Μαραβέγιας έχει μεγάλο ρεύμα και απήχηση στη νεολαία.

Προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ στα Musical, Discover και Μουσικόν στην πλατεία Όλγας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2613 020900.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life