Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Μην ενοχλείτε, παρακαλώ! - Une Heure De Tranquilite» από 4 Ιουνίου 2015 στις Ελληνικές αίθουσες

«Μην ενοχλείτε, παρακαλώ! - Une Heure De...

Πρωταγωνιστεί ο Κριστιάν Κλαβιέ

Ο γνωστός Γάλλος ηθοποιός Κριστιάν Κλαβιέ μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία του φιλμ «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» που είδαν και αγάπησαν πολλοί Έλληνες σινεφίλ (παίχθηκε και στην Πάτρα το περσινό καλοκαίρι τόσο στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε όσο και στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο) επιστρέφει με την κωμωδία του Γάλλου σκηνοθέτη Πατρίς Λεκόντ «Μην ενοχλείτε, παρακαλώ! - Une Heure De Tranquilite».

Όταν ο φανατικός θαυμαστής της τζαζ, Μισέλ,  βρίσκει ένα σπάνιο άλμπουμ σε μια υπαίθρια αγορά, το μόνο που ονειρεύεται είναι να πάει σπίτι του αμέσως να το απολαύσει.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν φαίνεται ότι ολόκληρος ο κόσμος συνωμοτεί εναντίον του για να μη βρει... μία ώρα ησυχίας! Η σύζυγος του βρίσκει τη μέρα να του αποκαλύψει κάτι που θα τον ταράξει, ο εκκεντρικός γιος του, του φορτώνει ανεπιθύμητους επισκέπτες , ο κολλητός του ζητάει τη συμβουλή του για κάτι επείγον,  ο γείτονας του κάνει συνεχώς ενοχλητικές ερωτήσεις, η καθαρίστρια θέλει να βάλει ηλεκτρική σκούπα,  η μητέρα του δεν σταματά να τηλεφωνεί και το κερασάκι στην τούρτα ... η ερωμένη του θέλει να αποκαλύψει την μεγάλη της ενοχή.

Αν σε αυτά προστεθούν οι επισκευές που πρέπει να γίνουν στα υδραυλικά του σπιτιού και η απαίτηση των κατοίκων της πολυκατοικίας να γίνει στο διαμέρισμα του ένα επετειακό πάρτι, η επιθυμία του Μισέλ μετατρέπεται σε έναν αληθινό εφιάλτη.

Το μόνο που τον σώζει είναι η μαεστρία του στα ψέματα, η υπερκινητικότητα του, η πονηριά του, η αισιοδοξία του και το «καλό του άστρο».

Στην ταινία παίζουν ακόμα οι Carole Bouquet, Valérie Bonneton.

*Η ταινία θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 4 Ιουνίου 2015 από την Rosebud.21 σε διανομή Feelgood Entertainment.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture