Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η νέα «μελανόλευκη» αποστολή των βετεράνων ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Η νέα «μελανόλευκη» αποστολή των βετεράν...

Παραδίδοντας το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στους ανθρώπους του ΕΚΑΜΕ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η νέα προσπάθεια κοινωνικού χαρακτήρα των βετεράνων του Παναιγιάλειου. Η επιτυχημένη διεξαγωγή αγώνα, την περασμένη Δευτέρα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στο ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου, είχε το ποθητό αποτέλεσμα.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (26/5) αντιπροσωπεία των «μελανόλευκων» βετεράνων ολοκλήρωσαν την νέα τους… αποστολή παραδίδοντας το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στους ανθρώπους του ΕΚΑΜΕ, στο καφέ-μπαρ Bongo’s, σε μία λιτή εκδήλωση που διοργανώθηκε γι’ αυτό το σκοπό. Το χρηματικό ποσό αλλά και ένα αναμνηστικό κύπελλο από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου, παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΜΕ κ. Τάκης Αντωνόπουλος παρουσία πολλών παιδιών του ΕΚΑΜΕ και των συνοδών τους.

Με την πολύτιμη συνεισφορά των ερυθρόλευκων… συναδέλφων τους, έδειξαν με τον κατάλληλο τρόπο -για μία ακόμη φορά- την πλήρη στήριξή τους στο σημαντικότατο κοινωνικό έργο που επιτελούν και το οποίο αναμφισβήτητα χρήζει άμεσης - έμμεσης, ηθικής και κυρίως υλικής υποστήριξης απ’ όλους μας και με όποιο τρόπο είναι αυτό εφικτό.

 

Ωστόσο για να στεφθεί με επιτυχία και η νέα προσπάθεια των βετεράνων χρειάστηκε να έχουν την έμπρακτη βοήθεια και κάποιων ανθρώπων, εταιριών και φορέων της πόλης μας. Γι’ αυτό το λόγο ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Παναιγιάλειου θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια για την συνεισφορά τους την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, τον δήμαρχο Αιγιάλειας, τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου Δήμου Αιγιάλειας και τη διοίκηση του δημοτικού σταδίου, την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών, την εταιρία «Νερό Κρίνος» και τον κ. Ι. Αναστασόπουλο, το καφέ-μπαρ «Bongo’s cafe», το καφέ-ρεστοράν «Refrain», το κυλικείο του δημοτικού σταδίου και τους αφους Σωτηρόπουλοι, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και ειδικότερα την Τροχαία Εθνικών Οδών και Αιγίου.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι ανάμεσα στους βετεράνους του Παναιγιάλειου και του Ολυμπιακού είχε πολλά γκολ και καλές φάσεις. Το τελικό σκορ ήταν 2-5 υπέρ των «ερυθρόλευκων» βετεράνων. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ρόρος, Σωτηρόπουλος, ενώ για τους νικητές που αναγνώρισαν τη δυναμική των «μελανόλευκων» σκόραραν οι Γκόγκιτς (2), Κακλαμάνος, Καλύκας και Καλύβας. Παράλληλα, βέβαια, το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό παιχνίδι έδωσε την ευκαιρία στους παλαιότερους να ξαναθυμηθούν και στους νεότερους να μάθουν και να δουν παλιούς ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους τόσο στους δύο συλλόγους όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports