Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γεωργίου για Απόλλωνα: "Οι ουσιαστικές λύσεις δεν δίνονται στις "ρούγες" της δημοσιότητας"

Γεωργίου για Απόλλωνα: "Οι ουσιαστι...

Ο έμπειρος δημοσιογράφος πήρε θέση

To τελευταίο χρονικό διάσητμα έχουν συμβεί πολλά στον Απόλλωνα και ο δημοσιογράφος Βασίλης Γεωργίου πήρε θέση ανεβάζοντας το παρακάτω μήνυμα στο προφίλ του στο Facebook. Αναλυτικά:

«Φίλοι του Απόλλωνα, του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ. Ο Απόλλων Πατρών είναι η ιστορία μας, τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται.

Γι' αυτό, όταν κι όποτε συνεδριάσετε, να μην ασεβήσετε απέναντι στη μνήμη, την ιστορία και την παρακαταθήκη που άφησν οι πρωτεργάτες της λαμπρής μακράς πορεία του Απόλλωνα στο Ελληνικό μπάσκετ, Νίκος Καραπάνος, Γιάννης Φιλιππάτος, Ανδρέας Γεωργίου, Σπύρος Γαλάνης, Τάκης Χαλκιόπουλος, Δημήτρης Τζένος, Αντώνης Αντωνακόπουλος, Γιάννης Βερβίτας, ο αείμνηστος Ανδρέας Μολφέτας όπως και πολλοί άλλοι, για να μην αδικήσω και όποιον άλλο μπορεί να έχω ξεχάσει να τον αναφέρω ονομαστικά.

Οι ουσιαστικές λύσεις φίλοι μου δεν δίνονται στις «ρούγες» της δημοσιότητας, αλλά μόνο εντός των τειχών του συλλόγου, χωρίς εντάσεις κι επιδείξεις προσωπικών εγωισμών.

Μη μας κάνετε να πιστεύουμε ότι έχετε φύγει από τον ορθό δρόμο της μακροημέρευσης του Απόλλωνα, που έχουν χαράξει οι ιστορικοί ηγέτες και εργάτες του και μη ξεχνάτε. Ο Απόλλων είναι όλων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η Ευρώπη υποκλινόταν στην ΑΕΚ!

AEK: Στο ΟΑΚΑ και ο Βασίλης Γεωργίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports