Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προσπάθησε να περάσει από το λιμάνι ως...μια άλλη - Χειροπέδες σε 21χρονη

Πάτρα: Προσπάθησε να περάσει από το λιμά...

Συνελήφθη και ένας κυβερνήτης σκάφους αναψυχής από τους λιμενικούς

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μία 21χρονη αλλοδαπή, διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια ενός 36χρονου αλλοδαπού, που τη συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί της, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Επίσης, από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος κυβερνήτης σκάφους αναψυχής, που είχε συλληφθεί απογευματινές ώρες της Τρίτης για μη τήρηση των διατάξεων που αφορούν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του πλοίου, προσκόμισε στη Λιμενική Αρχή φωτοαντίγραφο εγγράφου εθνικότητας, το οποίο προέκυψε, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την πρεσβεία του Παναμά, ότι ήταν πλαστό.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις